Aktivirajte 4 dimenzije popolne sijoče polti

by | 15. 03. 2021
popolne sijoče polti

Aktivirajte 4 dimenzije popolne sijoče polti z Melvitino kolekcijo Nectar Blanc. Odkrijte izdelek, ki ga je navdihnila narava in ustvarila znanost: to je 4D krema za sijočo polt. Gre za ekološko kremo za obraz, ki poenoti in razjasni polt, poveča njen sijaj in ji podari kristalen videz – to so štiri “dimenzije” brezhibne, popolne lepote.

Melvita predstavlja ekološko kremo za obraz, ki poenoti in razjasni polt, poveča njen sijaj in ji podari kristalen videz – to so štiri “dimenzije” brezhibne, popolne lepote. Te dimenzije lahko najdemo tudi v cvetu obmorskega pankracija. Ko iščemo navdih, se vedno obrnemo k naravi. Njena popolnost, obmorski pankracij in njegovo delovanje na sijočo polt so nas vodili k stvaritvi lastnega izdelka, ki posnema naravo. To je krema, ki kožo zgladi in poenoti do popolnosti ter ji podari čist, naraven sijaj. Tako kot sonce, ki posije na sneg …

Melvita Certificirano ekološka 4D krema za sijočo polt

Melvitina 4D krema za sijočo polt, ki se na koži raztopi kot snežinka, deluje na 4 dimenzije popolne sijoče polti: razjasnjenost, poenotenost, sijaj ter kristalen videz. Obmorski pankracij in japonska lepoplodka sta združena v edinstveni visoko učinkoviti formuli, ki nemudoma poveča sijaj polti. Polt sčasoma postane enakomernejša.

4D krema za sijoco polt

Melvita Certificirano ekološki Dvofazni losjon za sijočo polt

Dvofazni losjon, obogaten z dvojno koncentracijo izvlečka iz obmorskega pankracija, z oljem alojzijeve lilije in z aktivno sestavino za piling brez mikrodelcev, nežno odstrani odmrle kožne celice in vidno razkrije poenoten ten.

Dvofazni losjon za sijoco polt

Več o kolekciji Melvita Nectar Blanc si oglejte TUKAJ.

Foto: Getty Images via Guliver, PR