CHANEL COCO MADEMOISELLE: poletna plat dišave

by | 07. 04. 2021
CHANEL COCO MADEMOISELLE

Dišava CHANEL COCO MADEMOISELLE je že prešla v poletno razpoloženje. Kolekcija COCO MADEMOISELLE Collection Été je bila namreč zasnovana posebej za poletne dni.

Z dvema izdelkoma v omejeni izdaji (primernima za potovanja, saj sta v 100 ml embalaži) razkriva bolj svežo in sadno plat dišave. COCO MADEMOISELLE L’Eau je lahkotna formula parfumske meglice. COCO MADEMOISELLE Le Gel pa je gel za prhanje, primeren za lase in telo. Poletna različica bo vsem oboževalkam drznosti kultne dišave COCO MADEMOISELLE omogočila, da sedaj uživajo še v citrusnih in cvetličnih notah.

keira chanel

Želel sem poudariti poletno plat dišave COCO MADEMOISELLE: orientalsko-sadne, polne čutnosti in svežine, ki traja,“ je dejal Olivier Polge, kreator dišav v hiši CHANEL.

COCO MADEMOISELLE L’Eau je lahkotna meglica, ki jo lahko popršite po telesu in laseh ter se z njo lepo odišavite. Zračna in sijoča sled pa je prisotna tudi v gelu za prhanje COCO MADEMOISELLE Le Gel, ki je nepogrešljiv izdelek 2v1 za po sončenju v vročih dneh. Njegova lahka in nežna pena kožo in lase ovije v dišavno tančico.

chanel

COCO MADEMOISELLE

Obraz nove kolekcije COCO MADEMOISELLE Collection Été je svetovno znana igralka Keira Knightley, ki pooseblja večno lepoto in nežnost.

Na voljo bo od 20. aprila 2021.

Več na strani CHANEL.

Foto: PR