Cvetlična kolekcija dišav kar kliče po pomladi

by | 11. 03. 2021
cvetlična kolekcija dišav

Dnevi se daljšajo, postaja topleje in življenje spet utripa živahneje. Prihaja težko pričakovana pomlad in sonce je našlo prostor v naših srcih. Čutimo, kako nas ogreva, in spet uživamo v cvetočih cvetovih edinstvenih barv. Pomlad oživlja tudi svet vonjev in cvetlična kolekcija dišav kar kliče po pomladi. Za brezskrbno in lahkotno pomlad izberite svojo najljubšo cvetlico iz linije The Floral Collection dišave 4711 Echt Kölnisch Wasser.

4711 Floral Collection

Rože povedo več kot tisoč besed. Cvetlična kolekcija dišav 4711 Echt Kölnisch Wasser sije kot čudovit šopek cvetja – elementi cvetja so bili v zgodovini parfumske hiše 4711 uporabljeni v različnih kolekcijah in z linijo Floral Collection ponovno obujeni. Lahkotno, cvetlično, sveže – mi že čutimo pomlad na svoji koži.

M A G N O L I A

Magnolija je cvetlica izbrane miline, zapeljive lepote, istočasno pa tudi simbol resnične ljubezni. Cvetovi popolne oblike vsako pomlad poskrbijo za morje nežnih barv. Elegantna dišava z aromatično svežino.

R O S E

Ženstvenost in ljubezen: to je vrtnica. Nežna in mehka dišava, ki s svojimi sadnimi in poživljajočimi notami za seboj pušča prav posebno avro.

J A S M I N E

Poln, cvetličen vonj belega jasmina navdihuje z izjemno čutno ženstvenostjo. Sladka in intenzivna aroma te cvetlične esence ima prav zapeljiv značaj. Lahkotno in žametno hkrati.

 

Dišave so na voljo v drogerijah Müller. Cena 100 ml stekleničke je 23,50 €.

 

Preberite si tudi članek 4 koraki do bolj obstojnega rdečila za ustnice.

Foto: PR