Hialuronska kislina proti gubicam

by | 17. 02. 2021
hialuronska kislina

Hialuronska kislina bo poskrbela za za bolj navlaženo in polno kožo. Blagovna znamka La Roche-Posay predstavlja dve anti-age novosti s čisto hialuronsko klislino in vitaminom B5. Edinstvena vlažilna formula, namenjena vsem tipom kože in vsem starostim, obnavlja kožno pregrado, ji vrača polnost in elastičnost ter zmanjšuje vidnost gub.

DVA NOVA IZDELKA

Priljubljeni serum Hyalu B5 z edinstveno formulo s čisto hialuronsko kislino je osvojil srca milijona žensk po vsem svetu. Zaradi tega so se La Roche-Posayjevi strokovnjaki odločili, da bodo serumu, ki je trenutno anti-age izdelek številka 1 v lekarnah, dodali kar dva nova izdelka s čisto hialuronsko kislino in vitaminom B5. To sta krema za obraz Hyalu B5 in krema za predel okrog oči Hyalu B5 Eyes.

ENAKA FORMULACIJA HIALURONSKE KISLINE

Vsem trem izdelkom je skupna formulacija na osnovi razdrobljene hialuronske kisline z visoko molekulsko maso. Le-ta ustvarja nevidno pregrado na površini kože, zadržuje vlago in zapolnjuje tanke črte in gube ter obnavlja polnost kože na površini, pa tudi v globljih kožnih plasteh. In vitamina B5, ki pomaga procesom naravnega obnavljanja kožne pregrade, jo pomirja in zmanjšuje občutek nelagodja. Od zdaj naprej so ti trije močni dermokozmetični izdelki, namenjeni vsem tipom kože in vsem starostim, lahko tudi vaši zavezniki v vsakdanji rutini nege. Vaša koža bo navlažena, obnovljena in bolj polna, gubice in tanke linije pa manj vidne.

hialuronska kislina

Dr. Urška Fratnik Florijančič o pomenu hialuronske kisline in vitamina B5

DR

Pomen hialuronske kisline in vitamina B5 v rutini nege kože poudarja tudi Urša Fratnik Florijančič, dr. med., specialistka dermatovenerologije.

»Glavni znak mlade kože je velika količina vlage v njej, ki kožo ohranja polno in ji daje gladek in zdrav izgled. Hialuronska kislina je glavna molekula, ki prispeva k navlaženosti kože, saj ima edinstveno kapaciteto zadrževanja vode. S staranjem se zmanjša tvorba hialuronske kisline v koži, koža izgublja vlago, posledično pa se zmanjša tudi čvrstost in elastičnost kože. Hialuronska kislina ima tudi pomembno vlogo pri zaščiti kože pred oksidativnim stresom in UV sevanjem.«

Vitamin B5, imenovan tudi pantotenska kislina, deluje na kožo pomirjevalno, jo vlaži in celi. »Če ga nanesemo topikalno na kožo, pa deluje kot močan vlažilec kože, ki naredi kožo bolj mehko in hkrati pomirjujoče vpliva nanjo ter stimulira naravne celitvene procese«, pravi dr. Fratnik Florijančič.

 

Več o novi liniji ter ostalih izdelkih znamke La Roche-Posay si oglejte TUKAJ.

 

Foto: PR