Inovacija, ki ščiti mikrobiom kože

by | 18. 03. 2021
ščiti mikrobiom kože

Naša koža obraza je vsak dan izpostavljena številnim dejavnikom, ki vplivajo na njeno zdravo ravnovesje. Zato je prvi in najpomembnejši korak v negi za zdravo ter sijočo polt temeljito čiščenje. To pa mora biti ravno prav nežno, da ne poruši ravnovesja naravnega mikrobioma kože in oslabi kožne pregrade. Tukaj je inovacija, ki ščiti mikrobiom kože.

Nežna micelarna vodica

Številni čistilni izdelki na trgu so do kože obraza preveč agresivni, zato je priznana italijanska kozmetična znamka Collistar razvila izjemno novost – nežno micelarno vodico Collistar. Zasnovana je tako, da učinkovito odstrani vse vrste ličil, in nečistoč z obraza, vek in ustnic ter je ob tem prijazna do kože. Posebna koži prijazna formula je bila ustvarjena z namenom, da ščiti mikrobiom kože in ohranja njegovo ravnovesje ter močno kožno pregrado. Vsebuje tudi posebni naravni prebiotik Inulin, ki lahko ugodno vpliva na razvoj dobrih bakterij, potrebnih za zdravje kože. Prijazna pa ni le do kože, ampak tudi do planeta, saj je njena embalaža izdelana iz 100 % reciklirane plastike.

micelarna vodica

Negovalna rutina

Nežna micelarna vodica Collistar je ključni del vsake negovalne rutine, ne glede na tip kože in starost. Popolna je tudi za osvežitev v dneh, ko ne nosite ličil, saj s površine nežno odstrani nečistoče, odvečni sebum, posledice onesnaževanja in težke kovine. Hkrati pa je ni potrebno splakniti, saj ne vsebuje mil in površinsko aktivnih snovi.

Klinični testi dokazujejo učinkovitost formule

Izjemna formula nežne micelarne vodice Collistar je dokazano učinkovita, saj je na kliničnih testih dosegla odlične rezultate. Pri kar devetih od desetih sodelujočih je brezhibno odstranila vse vrste ličil, pustila kožo prijetno navlaženo in čisto, pri vseh pa je popolnoma odstranila onesnaževalce.

Prijetno nežna do kože

Nanjo prisega tudi priljubljena televizijska komentatorka in ljubiteljica vsega lepega, Nika Ambrožič Urbas, ki nam je zaupala, da je nad novim izdelkom preprosto navdušena.

“Micelarno tekočino najraje uporabljam pri jutranjem čiščenju obraza, da očistim vsa olja in ostanke krem, ki so se nabrali čez noč. In ta Collistarjeva inovacija je še posebej učinkovita, prav tako pa prijetno nežna do kože. Predstavlja mi krasen začetek jutranje nege kože. Obraz dodatno osveži in navlaži ter ga pripravi za vso nadaljnjo nego.”

nika urbas

Foto: PR