Izdelovanje mila je velika umetnost

by | 22. 01. 2021
izdelovanje mila

Izdelovanje mila je bila že od nekdaj umetnost. Naravno usmerjena kozmetična znamka L’OCCITANE pa je provansalski umetnosti izdelovanja mila zapisana že vse od svojih začetkov pred 45 leti.

Iz roda v rod

L’OCCITANE je združil veščine, ki so jih mojstri milarji prenašali iz roda v rod, s sodobnimi naprednimi tehnikami ter tako prenovil kultno kolekcijo mil. Nova minimalistična moderna mila so obogatena s sestavinami naravnega izvora, vse čute pa razveselijo z osvežilno izkušnjo čiščenja. Izdelovanje mila se slavi kot umetnost.

Provansalska tradicija

L’OCCITANE se z novo kolekcijo mil vrača k svojim koreninam. Navdih je našel v Provansi in provansalski tradiciji odkrivanja preprostih rešitev za dobro počutje. Ta kolekcija ne odraža zgolj barv, dišav in sestavin iz te regije,
temveč tudi njeno dušo in umetnost uživanja življenja, ki je naklonjena preprostim užitkom. L’OCCITANOVA mila slavijo provansalsko umetnost uživanja življenja, poudarjajo sestavine in minimalistično filozofijo, ki že stoletja zaznamuje provansalsko umetnost izdelovanja mila – zapuščino, ki jo L’OCCITANE nadaljuje še danes. Njihova umetnost že od samega začetka pomeni ustvarjanje izdelkov, ki povezujejo preprostost in inovativnost, ustvarjanje izdelkov, ki so ukoreninjeni v času in obenem brezčasni. Več kot dve desetletji pozneje je rezultat tega občutljivega ravnovesja viden v L’OCCITANOVI novi, preoblikovani zbirki mil.

mila

S svojo kolekcijo mil se znamka vrača k svojim koreninam.

Enostavno – naravno – varno

Te preproste formule, zasnovane z vsaj 78 % rastlinskih olj, kot so sončnično, kokosovo in oljčno olje, nežno očistijo kožo in jo z vsako uporabo subtilno odišavijo. Obogatene so z ikoničnimi provansalskimi sestavinami, kot so izvleček
iz citronke, mandljevo in oljčno olje ter eterično olje prave sivke, ki ta preprosta mila naredijo izjemna. Živahne odtenke in evokativne dišave uravnoteži moderna, elegantna estetika, zaradi katere so ta mila kot prava umetniška dela.

izdelovanje mila

Preproste in naravne formule.

Čas je za milni piling

Masažne izbokline in mandljeve luščine za piling poskrbijo za čudovito negovalno doživetje – kot v spa centru. Razvajajte telo in čute s tema posebnima miloma. Karitejevo maslo kožo nahrani, mandljevo olje iz Provanse pa jo pomaga zmehčati.

milni piling

Razvajajte telo in čute s posebnima miloma za piling.

Kolekcija Bonne Mère

Ta mila so izdelana skladno z dediščino savon de Marseille, z oljčnim oljem iz Provanse, dodane pa so jim očarljive dišave in barve, ki spominjajo na minevajoče letne čase: Limeta in mandarina, Lipa in pomaranča, Rabarbara in bazilika, Rožmarin in žajbelj.

milo

Kolekcija Bonne Mère so štiri nove dišave, ki predstavljajo Provanso.

Mila so na voljo v L’OCCITANOVIH prodajalnah in v njihovi spletni trgovini. Za ogled in nakup kliknite TUKAJ.

Foto: PR