Lancôme predstavlja dišavo, ki izžareva srečo

by | 03. 03. 2021
Lancôme

Z novo dišavo La Vie est Belle vas Lancôme vabi, da prebudite srečo v sebi in najdete moč, da izrazite svojo posebno lepoto ter delite luč radosti z vsemi okrog sebe.

Pot, osvetljena s sončno avro

Uživajte v najbolj sijočem nasmehu, »skritem« v parfumski vodi. Lancôme La Vie est Belle Soleil Cristal obsije in osvetli izvirno parfumsko vodo s sledjo sončnih not. Zdaj sije še močneje. Sončne note La Vie est Belle kot nasmeh, ki obsije znan obraz, osvetlijo ta ikonični akord od znotraj.

V srcu te kompozicije se nahaja trojica sladkih belih cvetov: jasmin, pomarančni cvet in ylang ylang, povezanih s sončnim akordom kokosa, ki poudarja njihovo kremasto in žametno teksturo. Ta topel, čuten in neverjetno slikovit akord je kontrast bergamotke in mandarine, ki v parfumsko vodo vneseta takojšnji in sijoč občutek svežine. Dvojec perunike in pačulija, ikonični podpis dišave La Vie Est Belle, je združen z dišečo vaniljo, ki ga ovije v neviden sijaj

Lancôme steklenička

En nasmeh razsvetli ves svet

Ambasadorka Lancômove ikonične parfumske vode, Julia Roberts, uteleša sijočo srečo za La Vie est Belle Soleil Cristal. Ko se nasmehne, se nasmehne ves svet. Ujeta v trenutku čiste sreče z belo obleko poudarja svojo sijočo polt, katere bleščeči odsevi kradejo pozornost s krili na steklenički. Holografski sijaj poveča odsev sončne svetlobe, ki poudarja njeno naravno sijočo lepoto. Ni treba reči, da je v tej kampanji, prežeti s svetlobo, prava zvezda sijoča ženska, katere nasmeh obsije ves svet.

»Za to najnovejše poglavje zgodbe La Vie est Belle smo želeli ujeti sijočo avro žensk v slogu La Vie Est Belle. Ustvarili smo šopek sončnih, toplih in bleščečih cvetov na osnovi cveta ylang ylang. In dobili s soncem prepojene citrusne zgornje note. Podpis La Vie est Belle je okrepljen z novo, strastno noto, toplim in kremastim kokosom, obogatenim z infuzijo čutne vanilje. S to parfumsko vodo smo želeli dati glas sijaju in čutnosti žensk v slogu La Vie est Belle.«
Nicolas Beaulieu & Dominique Ropion, parfumerja v podjetju IFF

Nov simbol sreče

»Kristalni nasmeh« na steklenički te parfumske vode je postal ikoničen. Steklenička Lancôme La Vie est Belle je simbol sreče, odkar je bila leta 2012 ustvarjena. Za najnovejšo izdajo pa je povsem preoblikovana. Z infuzijo holografskih odsevov prozorno steklo stekleničke predstavlja bleščečo avro sijočega nasmeha. Kot kristal, ki lomi svetlobo, ki sije skozi njegovo površino, ustvarja svetlikajoč se učinek, ki se med njenim premikanjem spreminja in razkriva neskončne barvne odtenke. S svojim naravno lepim odtenkom breskve in prelivajočim se sijajem sije skupaj s krili, ki obkrožajo njeno grlo.

Lancôme parfum

Foto: PR