Ljubite svojo kožo in lepo skrbite zanjo

by | 29. 03. 2021
ljubite svojo kožo

Ključ do popolnega videza? Sijoča avra! In samo tisti, ki se resnično počutijo udobno v svoji koži, imajo ta poseben sijaj. Zato ljubite svojo kožo in lepo skrbite zanjo. S CATRICE omejeno kolekcijo SKIN LOVERS je to enostavno, saj če boste poskrbeli za potrebe svoje kože, se jo boste naučili tudi ljubiti.

Tu ne gre za popolnost, ampak za to, da naredite nekaj dobrega zase in za svojo kožo. S to omejeno kolekcijo se seriji CATRICE Beauty Booster pridružujejo trije serumi, vsestranski balzam in sprej. Izdelke Skin Lovers lahko uporabljate ločeno ali v kombinaciji. Izbira med negovalnimi serumi, osvežujočim večnamenskim razpršilom in pomirjujočim večnamenskim balzamom je enostavna: želimo jih vse! Omejena linija bo na voljo do konca marca 2021, z izjemo dveh izdelkov: Energy Boost seruma in Youth Boost seruma, ki bosta na voljo tudi v standardnemu asortimanu.

ENERGY BOOST SERUM

Včasih je treba kožo spodbuditi in to je zdaj na voljo v obliki novega CATRICE Energy Boost seruma. Ko je vaša koža videti bleda in utrujena, jo serum s svokimi krepilnimi sestavinami poživi: Sedemodstotni ingverjev kompleks, hialuronska kislina in PHA (polihidroksi kislina) zagotavljata revitalizirano, sijočo polt.

Catrice Energy Boost Serum ljubite svojo kožo

YOUTH BOOST SERUM

Youth Boost Serum znamke CATRICE je pravi “insider” nasvet, ko gre za mladosten sijaj – in resničen paket moči: s hialuronsko kislino in bakuchiolom kot nežno alternativo retinolu zagotavlja sijočo polt in izpopolnjuje teksturo kože. Poleg tega vsebuje vegansko alternativo kolagenu, pridobljenemu iz rdečega akacijevega drevesa, za vlaženje kože. Pipeta omogoča enostavno in higiensko doziranje. Preprosto serum s prsti nežno vmasirajte v kožo obraza.

Catrice Youth Boost Serum

RELAX STRESS-DEFENDER SERUM

Spa dan za kožo! Vsakodnevni dejavniki stresa, kot so vplivi okolja in UV sevanje, lahko kožo spravijo iz ravnotežja. CATRICE serum Relax Stress-Defender zagotavlja regenerirano in sijočo kožo. Obrazni serum s petodstotnim skvalanom hidrira kožo, ne da bi bila mastna.

Catrice Skin Lovers Relax Stress-Defender Serum ljubite svojo kožo

VEČNAMENSKI NEGOVALNI BALZAM S.O.S.

Suha koža in razpokane ustnice – tudi vaša najljubši šminka na njej ne bo videti najbolje. Večnamenski balzam je rešilno sredstvo in vsebuje 40 odstotkov kokosovega olja, ki zagotavlja zaščiteno, mehko in gladko kožo. Kot že ime pove, je balzam izjemno vsestranski in skrbi za kožo in roke ter suhe ustnice – prepričljiva pa je tudi njegova praktična velikost ter več kot 80 odstotkov naravnih olj in voskov. Kot nalašč za na pot.

Catrice Skin Lovers Multi-Purpose Nourishing Balm

VEČNAMENSKI SPREJ ZA UTRDITEV LIČIL

Najnovejši CATRICE večnamenski sprej za utrditev ličil se lahko uporablja kot primer in kot utrjevalec ličil. Drobna meglica z enim samim pršilom pomladi kožo, medtem ko vsebuje tri odstotke kokosove vode, ki zagotavlja vlaženje.

Catrice Skin Lovers ljubite svojo kožo

Več o Catrice izdelkih si poglejte TUKAJ.

Foto: Getty Images via Guliver, PR