Mesec ljubezni: predlogi, kako zasijati

by | 17. 02. 2021
mesec ljubezni

Februar je mesec ljubezni, ko se še bolj spomnimo na svoje najdražje, ne smemo pa pozabiti tudi nase. Predstavljamo vam lepotne izdelke, s pomočjo katerih boste zasijali!

Popoln videz, ki bo odseval ljubezen

Vsi vemo, da je pogled tisti, ki zapelje in ki največ pove, zato pri ličenju vedno lepo poudarite vaše oči. Senčilo v nežnih roza odtenkih (essence The Rose Edition paleta senčil) bo pripomoglo k temu, da bodo vaše oči zasijale. Uokvirite pa jih s črno maskaro (essence get BIG! lashes volume curl maskara), ki bo vaše trepalnice lepo privihala in jim dodala volumen.

mesec ljubezni oči

 

 

Ustnice poudarite v rdečem odtenku izjemno lahkega rdečila za ustnice (essence dolgo obstojno rdečilo) s hranljivo formulo, ki jim nudi intenzivno barvo brez izsušitve. Pred tem pa jih obrobite z vodoodpornim svinčnikom, ki bo odlično poudaril linijo vaših ustnic (essence STAY 8h vodoodporen svinčnik za ustnice).

ustnice

 

 

Koža bo popolna s pravo izbiro pudra. Predlagamo vam vrhunski puder za gladko, naravno in negovano kožo essence Pretty Natural, ki vsebuje tudi hialuronsko kislino. Zagotavlja krasen mat zaključek in nudi srednjo prekrivnost. Ne pozabite pa niti na lička, ki bodo zasijala s pomočjo osvetljevalca v paleti essence CHOOSE YOUR GLOW!, v kateri so kar trije odtenki, vključno z bronastim.

mesec ljubezni obraz

 

 

Za piko na i bodo poskrbeli laki za nohte essence shine last & go!, ki so na voljo v več rdečih odtenkih. Mesec ljubezni – čas, ko boste še dodatno zasijali.

laki

 

 

Več o znamki essence si poglejte TUKAJ.

 

Foto: PR