Moč narave s čudežno cvetlico za pomladitev obraza

by | 24. 02. 2021

Čudežna cvetlica immortelle za pomladitev obraza je pravi naravni zaklad. Zahvaljujoč njej je koža čvrsta in mladostno sijoča.

Cvetlica immortelle

Cvetlica immortelle je naravni zaklad z izjemno dolgoživostjo. Njeno 100-% ekološko eterično olje, ki je bogato z aktivnimi molekulami in ima edinstveno pomlajevalno delovanje, L’OCCITANE preučuje že več kot 18 let. V Franciji je registriral že šest patentov. L’OCCITANOVE pomlajevalne formule, prežete s tem krasnim oljem, koži zagotavljajo celovito negovalno delovanje, takojšnjo prožnost in udobje, pomladitev obraza je zagotovljena.

Immortelle uspeva v korziški divjini, vendar bi bila uporaba divje rastline tvegana in netrajnostna. Leta 2004 je L’OCCITANE vzpostavil prvo obsežno plantažo ekološke immortelle na kar 50 hektarjih površine. Sedaj sodeluje z 12 korziškimi pridelovalci in destilaterji, ki gojijo, žanjejo in destilirajo dragocene cvetove immortelle na ekološki način.

Immortelle cvetlice

Novi pomlajevalni izdelki

Marca na police prihajajo novi pomlajevalni izdelki s to čudežno cvetlico, ki bodo poskrbeli za pomladitev obraza – da bo koža dan za dnem čvrsta, krepka in mladostno sijoča.

Božanska krema za okrog oči in ustnic

L’OCCITANOVA napredna pomlajevalna nega obraza Božanska immortelle je bogatejša za novo Božansko kremo za okrog oči in ustnic, ki pomaga v boju proti vidnim znakom staranja, poleg tega pa polepša vaš pogled. Ta sveži kremasti gel pomaga zmanjšati gubice ter vidno zmanjša temne in zabuhle podočnjake.

Bozanska krema za okrog oci in ustnic

Božanska krema za okrog oči in ustnic, 61,00 €

Trifazna esenca za obraz Immortelle Reset

Sijaj, ravnovesje, krepkost – to so trije atributi vaše kože, ki vam jih zagotavlja L’OCCITANOVA nova Trifazna esenca za obraz Immortelle Reset z eteričnim oljem immortelle s Korzike in prebiotikom naravnega izvora. Popolna inovativna mešanica 2 oljnih faz in 1 vodne faze nudi preprosto in ultrasenzorično nego. Polt je dan za dnem videti enakomernejša in bolj zdrava, koža pa resetirana. Na voljo v 50 ml in 150 ml steklenički.

trifazna esenca pomladitev obraza

Trifazna esenca za obraz Immortelle Reset, 150 ml 73,20 €; 50 ml 34,60 €

Božanska krema za obraz – omejena izdaja

L’OCCITANOVA legendarna pomlajevalna Božanska krema za obraz je oblekla zlato obleko, da bi proslavila svojih 20 let ter okolju prijazno tehnologijo ekstrakcije in 6 let raziskav, ki so privedle do odkritja superizvlečka iz immortelle – naravne alternative retinolu, ki je nežna do kože. Bogata formula, obogatena s superizvlečkom iz immortelle, pomaga delovati proti vidnim znakom staranja ter ohrani mladosten videz kože. Njena kot kašmir nežna tekstura kožo ovije s subtilno aromatično tančico, ki v misli pričara toplo korziško makijo.

Bozanska krema za obraz omejena izdaja pomladitev obraza

Božanska krema za obraz – omejena izdaja, 99,00 €

Novi izdelki bodo na voljo od 5. marca v trgovinah L’OCCITANE in v njihovi spletni trgovini.

Foto: PR