Najbolj glamurozni trio v mestu: Volume Glamour

by | 07. 04. 2021
Volume Glamour

Poudarite svoje trepalnice na vaš način z novo maskaro iz Bourjois Volume Glamour družine maskar. Predstavljamo vam najbolj glamurozni trio v mestu!

Bourjois Volume Glamour Coup de Théâtre!

Njena ukrivljena krtačka vaše trepalnice privzdigne in odpre pogled. Trepalnice razgrne kot »pahljačo! Tako ustvari izjemen volumen ter tudi videz »mačjega« pogleda. Idealna je za vse tiste Mademosielle, ki nočejo ostati neopazne. Vsebuje negovalno formulo, obogateno z arganovim oljem.

Volume Glamour Coup de Théâtre

Bourjois Volume Glamour Coup de Foudre!

S svojo natančno in silikonsko krtačko enakomerno obarva trepalnice od korena do konic. Krtačka sledi obliki očesa in nežno poudari vaš naravni videz. Idealna je za tiste, ki želijo enakomeren in ločen videz trepalnic. Vsebuje negovalno formulo, obogateno z arganovim oljem.

Bourjois_Volume_Glamour_Coup_de_foudre

Bourjois Volume Glamour Oh Oui!

Zahvaljujoč formuli, obogateni s kolagenom ter dodanim črnim pigmentom, se vaše trepalnice pomnožijo in ustvarijo spektakularen volumen. Njena »cik-cak« oblikovana krtačka iz vlaken se popolnoma ujema z ukrivljenostjo trepalnic in jih zajema eno za drugo. Trepalnice zgosti od korena do konic, brez grudic. Idealno za drzni in očarljiv pogled.

Bourjois_Volume_Glamour_Oh_Oui

Opomba:

Maskare so primerne za občutljive oči in uporabnice kontaktnih leč. Maskare ne razredčite. Ne uporabljajte je, če je vaše oko razdraženo, poškodovano ali okuženo. Po potrebi se posvetujte z oftalmologom.

Foto: PR