Naravna rafija bo hit letošnjega poletja

by | 23. 04. 2021
rafija

Vračajo se prvi topli dnevi in s tem lahkotnost pomladi in poletja. V zraku so lepi občutki, ki kar kličejo po poletju in dobra volja. Naravni materiali so v svetu mode in lepote še vedno trendovski. Ne glede na to, ali gre za kos oblačila, torbico ali škatlico za puder – naravna rafija bo v prihajajoči sezoni absolutno stvar, ki jo morate imeti.

Rafija bo to poletje kraljevala povsod. Lahko si omislite viseče uhane, slamnato torbico ali cekar, klobuk je seveda nujen kos, da se skrijemo pred močnim soncem … Verjetno pa niste pomislili, da vas bo rafija leto spremljala tudi na ličilih. Tako je, ta trend je postavila kozmetična znamka ARTDECO, ki je v svoji novi poletni kolekciji ‘Embrace These Summer Vibes’ najavila tri pudre v kamnu. Navdušujejo namreč s čudovito embalažo – škatlico z dizajnom rafije.

Bronzirni puder ALL SEASONS BRONZING POWDER

Opažate, da ste dopustniško razpoloženi in se počutite veselo? Edino kar manjka, je ujemajoča se sveže zagorela polt. Bronzirni puder v trenutku ustvari naravno zagorel videz, ki je obstojen cel dan. Trije barvni odtenki so med seboj popolnoma usklajeni. Posebni pigmenti zagotavljajo enakomeren nanos in preprečujejo, da bi puder na vašem obrazu potemnel. Vsebuje vitamin E, ki hkrati učvrsti in zgladi vašo kožo ter ji zagotavlja veliko vlage. Zahvaljujoč nežnim bleščicam, boste ustvarili svež in sijoč videz. Zaradi odbijajoče svetlobe bodo vaša lica videti, kot bi se jih dotaknilo sonce. Za naravno zagorelo polt skozi vse leto.

All-Seasons-Bronzing-Powder

Rdečilo za lica BRONZING BLUSH

Rdečilo za lica daje vašemu tenu brezskrben videz v hipu. Dve barvi, ki sta med seboj popolnoma harmonični, v kombinaciji ustvarita popoln odtenek. Žametna in mehka tekstura se enostavno nanaša s čopičem za lice.  Čudovita škatlica z dizajnom rafije, ki takoj daje občutek poletja, pa je skupaj z vašim klobukom iz rafije idealen modni dodatek. Popoln poletni kos!

Bronzing-Blush

Bronzirni puder in osvetljevalec GLOW BRONZER

Kdo bolj sije, vi ali sonce? GLOW BRONZER združuje bronzirni puder in osvetljevalec v enem izdelku. Ta kombinacija je idealna za popoln zagorel videz in ustvari občutek dobrega počutja – kot bi ravno prišli z dopusta.

Glow-Bronzer

Naravni materiali ne opredeljujejo samo modnega sveta. Ne glede na to, ali gre za oblačila, ročne torbice ali pudernico, je naravna rafija »must have« poletni kos. Bodite letošnja trendi vplivnica.

Več izdelkov iz kolekcije Embrace These Summer Vibes si oglejte na strani ARTDECO.

Foto: PR