Negovalni oljni balzam za sijoče in poudarjene ustnice

by | 16. 03. 2021
Negovalni oljni balzam

Sijoče in poudarjene ustnice, kot jih imajo zvezde? Z novim in inovativnim Labello lip oil negovalnim oljnim balzamom za sijoče ustnice, ki je na voljo v dveh odtenkih prozorna in rožnata, dobite najboljšo nego in hkrati videz zdravih, bleščečih in polnih ustnic, ki bodo pritegnile poglede. Negovalni oljni balzam je brez mineralnih olj in zgolj iz veganskih sestavin, embalaža pa narejena iz delno reciklirane plastike.

Brez neprijetnega lepljivega občutka

Ustnice brez sijaja so kot torta brez obliva: čeprav so lepe, jim manjka tista pika na i, zaradi katere zablestijo. Mnogi glosi za ustnice dajejo lepljiv občutek in lahko celo izsušijo ustnice – odvisno od formule. Z najnovejšo inovacijo znamke Labello to ne bo več težava: novo Labello lip oil negovalno olje za sijoče ustnice iz naravnih olj intenzivno neguje ustnice, obenem pa jim podari sijoč videz, zaradi katerega so ustnice videti polnejše in bolj zdrave. Odtenka novega Labello lip oil negovalnega olja za ustnice se prilegata vsem tenom kože in ju je mogoče kombinirati z drugimi ličili za ustnice. Vedno bosta poskrbela za bleščeč končni videz vaših ustnic.

negovalni oljni balzam
Trendovski videz ustnic

Največji lepotni trend letošnjega leta je naraven in zdrav nenaličen videz. Pri tem videzu so v ospredju ustnice, saj so v središču obraza in povsem prevladujejo v izraznosti obraza. Bleščeči izdelki so odlična rešitev za poudarjanje ustnic, ker dajejo videz, kot bi uporabili samo negovalni balzam za ustnice, vendar obenem diskretno poskrbijo za malo barve in polnejši videz ustnic. Vaše ustnice bodo pritegnile vse poglede! Če želite doseči drznejši videz, lahko nanesete več slojev Labello lip oil negovalnega olja za ustnice. Že z drugim nanosom barva postane opaznejša, s tretjim nanosom pa lahko dosežete učinek še bolj polnih, obarvanih in sijočih ustnic.

Pomembna je notranjost

Da bodo vaše ustnice vedno blestele v vsem svojem sijaju, jih morate nenehno negovati. Zato je pomembno, da ste pri nakupu lepotnih izdelkov vedno pozorni na sestavine. Nekatere kemikalije namreč izsušijo ustnice ali imajo celo negativen vpliv na okolje. Novo inovativno negovalno olje za ustnice je veganski izdelek in vsebuje olja, ki so 100-odstotno naravnega izvora, kot je ekološko jojobino olje, ki občutljivo kožo na ustnicah naredi mehko in jo nahrani. Izdelek ne vsebuje mineralnih olj, embalaža je delno narejena iz reciklirane plastike, kartonasta škatlica pa ima certifikat FSC.

Za čudovito nego, vedno in povsod

Labello lip oil negovalni oljni balzam za ustnice je na voljo v dveh odtenkih: Labello lip oil negovalno olje prozorne barve doda ustnicam nežen naravni pridih in poudari čutnost ustnic, Labello lip oil negovalno olje rožnate barve pa ustnicam podari ljubek, mladosten in igriv videz. Uporabljate ju lahko za prosojen ali intenzivneje obarvan videz ustnic, odvisno od priložnosti in vašega počutja.

Negovalno olje za ustnice Labello lip oil

Foto: PR