Nova dišava zanjo in zanj: GUCCI Guilty Love Edition

by | 03. 02. 2021
Gucci Guilty Love

Modna in kozmetična hiša GUCCI predstavlja novo omejeno izdajo dišav zanjo in zanj GUCCI Guilty Love Edition 2021, idealno darilo za valentinovo. Na stekleničkah je odtisnjen tudi ljubezenski verz.

GUCCI GUILTY LOVE POUR FEMME je orientalno – cvetlična, sijoča, sofisticirana dišava za ženske z vintage karakterjem. V zgornjih notah prevladujejo: pink poper, mandarina in bergamotaka. V srednjih notah so liljia, geranija in vijolica; osnovne note predstavljata pačuli in jantar.

GUCCI GUILTY LOVE POUR HOMME je zapeljiva, aromatično lesna dišava. Zgornje note dišave so roza poper in italijanska limona; srednje note so pomarančni cvet, sivka, neroli in med. Osnovne note predstavljajo cedra in pačuli.

gucci love edition

Zanjo: Pour Femme, 50ml eau de parfum: 86,50 € Zanj: Pour Homme, 50ml eau de toilette: 68,10 €

Dišavi sta kot nalašč za valentinovo darilo, saj je na stekleničkah odtisnjen tudi ljubezenski verz. Ponovno pa ju je ustvaril eden najbolj priznanih parfumerjev Alberto Morillas, ki dela za švicarsko parfumersko podjetje Firmenich, katero ustvarja kultne parfume. Sam se je podpisal že pod številne svetovno znane dišave.

Več o dišavah si oglejte TUKAJ.

Foto: PR