Nova ikona v boju proti staranju kože

by | 01. 02. 2021
proti staranju

Ste vedeli, da pri vse več neinvazivnih estetskih postopkih, ki smo jim priča v zadnjih letih, hialuronska kislina izstopa kot ena ključnih sestavin na področju boja proti staranju? 

Strokovnjaki iz Vichyja so s spremljanjem najnovejših trendov in na podlagi svojega dermatološkega strokovnega znanja na trg postavili prvo inovacijo boja proti staranju v obliki seruma z 1,5 % čiste hialuronske kisline – Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler

vichy liftactiv

UČINKOVITA HIALURONSKA KISLINA

Ker je mogoče okrog 80 % staranja kože pripisati škodljivemu vplivu ekspozoma, je dobra novica, da lahko s pravilno skrbjo za svoj obraz v veliki meri vplivamo na zdravje svoje kože od zunaj in znotraj. V boju proti vplivu ekspozoma in s sledenjem geslu Zdravje je pomembno – začnite pri svoji koži’ so strokovnjaki iz Vichyja ustvarili edinstveno inovacijo Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler z učinkovito molekulo – hialuronsko kislino, ki pozitivno vpliva na vezivna tkiva in tako koži povrne prožnost in čvrstost ter zmanjša znake staranja in vidnost gub. Ta učinkovit serum je namenjen obrazu in predelu okrog oči ter ciljno deluje na obstoječe gube in tanke linije.

vichy proti staranju

NOVA IKONA BOJA PROTI STARANJU IN NJENA IZJEMNA UČINKOVITOST

#1 NADOKNADI 100 % DNEVNE IZGUBE HIALURONSKE KISLINE IZ EPIDERMISA

Osnovne naloge hialuronske kisline so vezava vode, vlaženje kože, aktiviranje proizvodnje kolagena in elastina ter omogočanje boljše absorpcije drugih aktivnih sestavin. Poleg marljivega zadrževanja zaloge vode v dermisu z namenom preprečitve izsušitve epidermisa hialuronska kislina hranljive snovi privede do kožnih celic in spodbudi njihovo obnovo.

#2 UČINKOVITA SINERGIJA IZBRANIH SESTAVIN, KI JIH DERMATOLOGI OBOŽUJEJO IN PRIPOROČAJO

Serum Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler je okrepljen z močnimi dermokozmetičnimi aktivnimi sestavinami, kot so 1,5 % čiste hialuronske kisline različne molekularne teže s stopnjevalnim učinkom, zaščitni vitamin Cg (askorbil glukozid), ki ima zahvaljujoč antioksidativnemu delovanju protivnetni učinek, učinkoviti peptidi, ki delujejo proti gubam, ter edinstvena Vichyjeva vulkanska voda.

#3 DVOJNO DELOVANJE IN UPORABA – ZA OBRAZ IN PREDEL OKROG OČI

Še ena inovacija – od zdaj v obliki seruma za intenzivno vlaženje in nego kože obraza ter predela okrog oči. Ta dermokozmetična formula ima visoko toleranco za nego kože obraza in predela okrog oči. Za potrditev slednjega je bila formula preizkušena na občutljivi koži in pod dermatološkim ter oftalmološkim nadzorom.

Še več izdelkov iz Vichyjeve linije Liftactiv Supreme si lahko ogledate TUKAJ.

Foto: PR