Okrepite trepalnice in jim dodajte volumen

by | 01. 03. 2021
okrepite trepalnice

Vse si želimo lepih, dolgih in gostih trepalnic. Sedaj je na voljo maskara, ki bo poskrbela tako za nego kot volumen vaših trepalnic. Okrepite trepalnice in jim dodajte volumen!

Z naravnim oljem granatnega jabolka in keratinov za krepitev ter takojšnji volumen trepalnic navdušuje nova maskara 24Ore Instant Maxi Volume znamke Deborah Milano.

deborah

Super živila in keratin sta združila moči pri nastajanju najnovejše maskare Deborah Milano. Ko gre za maskaro, si ženske želimo le najboljše. Nova formula 24Ore Instant Maxi Volume ponuja tisti piko na i – razvijalci znamke Deborah Milano so dodali sestavine, ki dejansko dodatno negujejo vaše trepalnice. Sedaj že zelo dobro poznana linija je dobila novega družinskega člana; maskaro, ki se bohoti z ekskluzivnimi negovalnimi sestavinami za trepalnice. Formula združuje izjemno moč keratina, ki poskrbi za močnejše trepalnice in hranljivo olje granatnega jabolka, ki trepalnice prijazno neguje.

maskara deborah

24Ore Instant Maxi Volume maskara že samo z enim slojem prinaša izrazit, drzen volumen in dramatičen pogled. Nova maskara poleg volumna sedaj še dodatno zagotavlja nego, kar je maskaro dvignilo na povsem novo raven. Zelo dodelana formula je obogatena s sestavinami, zaradi katerih bo uporaba maskare postala prava lepotna nega za vaše trepalnice. Keratin prodre globoko v korenine in okrepi vsako trepalnico. Olje granatnega jabolka neguje in obnavlja trepalnice od korenine do konic. Izjemno velika krtača s prijetno mehkimi ščetinami formulo enakomerno porazdeli, ne da bi se trepalnice med seboj zalepile ali nastale grudice. Končno je tako na voljo maskara, s katero lahko okrepite trepalnice in jim dodate zavidljiv volumen.

Foto: PR