Orientalski vonj: Dišava Betty Barclay Oriental Bloom

by | 19. 02. 2021
Betty Barclay Oriental Bloom

Nova ženska dišava Betty Barclay Oriental Bloom vas s svojimi očarljivimi barvami, mozaičnimi vzorci in vznemirljivimi orientalskimi vonjavami popelje na očarljive ulice Marakeša.

Sredi vrveža leži majhna oaza miru – tradicionalni maroški riad z mozaičnimi ploščicami, osupljivim dekorjem, nežno brizgajočimi fontanami in bazenom, ki vas vabi, da se potopite in ohladite. Dišava Betty Barclay Oriental Bloom zajame prostor brezčasne elegance v središču živahnega mesta.

betty barclay

Romantična in sladka

Z ženstvenimi dišavami poboža romantično, čutno žensko, ki ima poželenje in radovednost do življenja in sanja o neznanih svetovih in dogodivščinah. Ta cvetlična dišava – hibrid cvetnih in orientalskih not – združuje sladkost in svežino cvetnih esenc z obilico toplih, začinjenih arom in ustvarja igrivo, romantično kompozicijo, ki je izrazita, a ne vsiljiva.

Potopi vas v živahno svežino oaze, saj se odpira s cvetlično sestavo peneče hruške in cvetnimi listi frezije in jasmina. V srčni noti se cvetoči šopek odvije z nežnimi, ženstvenimi notami magnolije, nežno zavito v sladko, zapeljivo čarobnost mandljevega zrna tonke in kanček znanih arom vanilije. Osnovna nota zgladi vonj orientalskih cvetov in ga nežno položi v mehko posteljo iz lesa in mošusa.

Zgornja nota: Hruška, frezija, jasmin

Srčne note: Magnolija, tonka, vanilija

Spodnja nota: Lahki les, mošus

betty barclay oriental

Razkošen mozaik

Razkošen cvetni mozaik krasi zunanjo embalažo, elegantno oblikovana steklenica pa ima več posebnosti. Gravura na zadnji strani dišave prikaže teksturo mozaika in poudari orientalski ton. Zlata brizgalna glava pokuka nad pokrovom v obliki diamanta – bleščeč oblikovalski poudarek, poudarjen z gladko, okroglo flaško.

oriental Bloom

Ženska parfumska voda Betty Barclay Oriental Bloom 20 ml; cena: 24,49 €

Na voljo v drogerijah, tudi v drogeriji dm.

Foto: PR