Paleta senčil, ki jo je navdihnila puščava

by | 10. 03. 2021
paleta senčil

Prispela je nova paleta senčil Urban Decay NAKED. Spoznajte NAKED Wild West z 12 izrazito pigmentiranimi odtenki, ki jih je navdihnila puščava.

Ta povsem veganska paleta senčil posnema barve neskončnih peščenih sipin, večno zelenih kaktusov in svetlikajočega se nočnega neba. Na enem mestu lahko najdete najboljše mat, satenaste, kovinske in sijoče odtenke, ki popolno odražajo vsako razpoloženje. 

Wild West

NEŽNA ALI DIVJA

Izkoristite njene vsestranske barvne odtenke, ki se enostavno prepletejo samostojno ali v slojih. Za ustvarjanje neskončno vrst videzov – od nežnih do divjih. Posezite po tonih z leve strani palete za subtilnejši in svetlejši videz. Če pa želite izstopati, vam priporočamo odtenka Hold’ Em (topla kremasta kovinsko bronasta) in Cowboy Rick (topla kremasta kovinsko srebrna). Drzni lahko na desni strani palete najdejo odtenka Bud (nežna sijoča turkizna) in Ghost Town (terakota mat) – ti intenzivni, izrazito pigmentirani barvi izstopata s svojo živahnostjo že po prvi potezi.

Naked Wild West paleta

POVSEM VEGANSKA

Ne dovolite, da vas embalaža zavede: ta škatla z imitacijo kačje kože je tako kot vse, kar vsebuje, povsem veganska. Vključno z dvostranskim čopičem, pri izdelavi katerega ni bila krutemu ravnanju izpostavljena nobena žival. Tako kot v ostalih paletah Naked tudi v tej vsak odtenek vsebuje enako žametno formulo za enostavno poenotenje ter močne in drzne pigmente, ki z vsakim nanosom zagotovijo intenziven in obstojen videz. Ne glede na to, ali se odpravljate na ples ali načrtujete opazovanje zvezd, bo vaš videz glavna tema Divjega zahoda.

 

Paleta senčil Naked Wild West (cena: 56,00 ) je na voljo v izbranih parfumerijah Müller.

Foto: PR