Parfum Givenchy: ultimativni poklon ženski drznosti

by | 10. 03. 2021
parfum givenchy

Po originalni ediciji iz leta 1957 se je parfum Givenchy L’Interdit vrnil leta 2018 kot ultimativni poklon ženski drznosti. Za pomlad 2021 pa je Givenchy poudaril ključne sestavine dišave L’Interdit v ekskluzivni različici Edition Millesime.

Ekskluzivna različica parfuma

Za pomlad 2021 je Givenchy poudaril ključne sestavine dišave L’Interdit v ekskluzivni različici Edition Millesime: novi dišavni opoj v oranžnem soju osvetljuje beli šopek poznane dišave. Oranžna cvetlica je v srcu dišave L’Interdit Millesime, kot podpis unikatne kakovosti. Za vsako stekleničko je bilo potrebno okoli 100 cvetlic.

Dišava se odpre z izbruhom živahne oranžne cvetlice, ki nemudoma premami naš vonj. Poudari jo sočnost grenke pomaranče in svežina ingverja. Zatem absolut oranžne cvetlice sprosti bogato, medeno noto, kjer, skupaj z zasvajajočo tuberozo, ustvari drzen kontrast hrustljavi slasti esencialnega olja neroli. Prevzemajoč lesni akord povezujejo znani spodbujevalci čutov – mošus z mandljevim mlekom se dopolnjuje z vetiverjem in pačulijem.

givenchy

Edicija predanosti
V skladu s politiko odgovornosti do družbe in okolja, so za parfum Givenchy L’Interdit Edition Millesime kot vir oranžnih cvetov izbrali trajnostni sektor. Surova sestavina se pridobiva pri dobavitelju iz Egipta, ki je poznan po svoji predanosti varovanju okolja. Ta mreža zagotavlja prijazne delovne pogoje za vse, ki sodelujejo pri gojenju in žetvi oranžnih cvetov.

Za to edicijo Givenchy prav tako razkriva novo embalažo, ki je bila predelana tako, da ima izdelava čim manjši vpliv na okolje. Zmanjšana je velikost, s čimer se je količina porabljenega materiala za izdelavo znižala za 10 odstotkov, karton za zunanjo embalažo pa se pridobiva iz certificiranega trajnostnega vira FSC (Forest Stewardship Council).

givenchy linterdit

 

Dišava bo v omejenih količinah na voljo v Müller parfumerijah od sredine marca dalje. Cena bo 91,50 €.

Foto: PR