Popolna koža ni nekaj nedosegljivega

by | 05. 05. 2021
popolna koža

Ne glede na to, kako dobro skrbite za svojo kožo in kako vrhunski so izdelki, ki jih uporabljate – včasih vse to ni dovolj. Vsake toliko časa se koža sooča s posebnimi izzivi. Pa vendar je treba vedeti, da popolna koža ob uporabi pravih izdelkov in tretmajev ni nekaj nedosegljivega.

Vsaka od nas ima svoj tip kože in vsaka se sooča z določenimi težavami s kožo. Zato je vedno treba najti izdelke, ki nam bodo ustrezali ter jih tudi redno uporabljati, saj bodo le tako vidni rezultati. Vse to so tudi predpogoji za popolno kožo. Pomembno je izbrati lepotne negovalne izdelke, ki vsebujejo močne aktivne učinkovine, saj bodo le-te zelo pripomogle pri reševanju najrazličnejših težav s kožo.

Vitamin C

Vitamin C se bori proti prostim radikalom, zato upočasnjuje staranje, obnavlja celice in poenoti ten. Je zares odlična sestavina za nego kože. NovAge ProCeuticals raztopina z 10 % čistim vitaminom C je intenzivni tretma v pomirjujoči serumski raztopini, ki kožo poenoti in deluje anti-age.

Retinol

Retinol je močan derivat vitamina A, ki izboljšuje tonus in teksturo kože ter zmanjšuje videz gubic. NovAge ProCeuticals serum z retinolom je intenzivni tretma, ki vsebuje 1,1 % inkapsularnega retinola. Pomembno je, da je pakiran v embalažo, ki jo obdaja enoslojna polimerna ovojnica, katera pomaga povečati moč in koristi za kožo.

AHA piling

AHA kislinski ali kemični piling je eden najpogosteje uporabljenih načinov pomlajevanja kože. NovAge ProCeuticals 6 % AHA piling raztopina vsebuje alfa hidroksi kisline, ki delujejo tako, da s površine kože odstranijo odmrle celice in učinkovito pospešijo obnovo celic ter koži pomagajo povrniti sijaj.

Peptidi

Tudi peptidi so zvezde v kozmetiki. Brez peptidov se koža namreč začne spreminjati, zaradi česar izgubi čvrstost, pojavijo se gube in spremembe v teksturi, koža pa izgublja prožnost. Zato jih je zelo priporočljivo vključiti v nego. Enotedenski intenzivni ciljno usmerjen tretma z multipeptidno raztopino v ampulah NovAge ProCeuticals pomaga zmanjšati gube ter spodbudi tvorbo kolagena in ščiti pred njegovo razgradnjo. Medtem ko učinkovina Tensor Mesh ustvari takojšen tenzorski učinek in privzdigne ter učvrsti kožo.

Biocelulozna maska

Bioceluloza se v zadnjem času veliko uporablja v kozmetičnih izdelkih, saj omogoča boljšo absorbiranje sestavin v kožo. NovAge ProCeuticals biocelulozna maska z nikotinamidom in azijskim vodnim popnjakom kožo regenerira ter ji pomaga izboljšati funkcijo kožne pregrade. Pripomore tudi k zdravemu sijaju.

oriflame

Vse izdelke najdete na Oriflame spletni strani.

Foto: Damir Kharibov / Getty Images Plus via Getty Images, PR