Popolnoma očiščena koža z dvojnim čiščenjem

by | 26. 01. 2021
očiščena koža

Popolnoma očiščena koža ni več mit, saj boste z dvojnim čiščenjem lahko povsem prepričani, da ste odstranili vse nečistoče z obraza.

Skrivnost je v dveh novih izdelkih korejske znamke Erborian: Čistilnemu olju Centella in Čistilnemu gelu Centella. Izdelka združujeta vso moč in učinkovitost supersestavine azijski vodni popnjak ali Centella asiatica. Po mnenju Korejcev ima ta rastlina izvrstne blažilne lastnosti, kar so izkoristili v teh dveh izdelkih, ki kožo odlično očistita in jo pomirita.

erborian centella

Dva koraka z istim ciljem: popolnoma očiščena koža.

Čistilno olje Centella

To ultranežno čistilno olje odstrani ličila (tudi vodoodporna), odvečni sebum in nečistoče. Pri tem pa ohrani naravno navlaženost kože. Formula, obogatena s hranilnimi rastlinskimi olji, kožo pomiri, navlaži in sprosti. Lahkotno olje se v stiku z vodo spremeni v mlečnat losjon, ki hitro odstrani make-up, za seboj pa ne pusti mastnega preostanka.

Čistilni gel Centella

Prijetna formula nežno očisti kožo in z nje odstrani nečistoče. Pri tem pa ohrani naravno navlaženost kože in ne povzroči občutka zategovanja. Koža je nemudoma videti globinsko očiščena in bolj sijoča, na otip pa je bolj sproščena.

očiščena koža

Pri spletnem nakupu Čistilnega olja Centella ali Čistilnega gela Centella v spletni trgovini ERBORIAN vas do 28. februarja 2021 čaka tudi darilo. Za direktno povezavo kliknite TUKAJ.

Foto: PR, Gulliver/Getty Images