Poudarite svojo naravno lepoto

by | 30. 03. 2021
naravno lepoto

Novo lepotno leto? Novi lepotni trendi! Lepotna znamka CATRICE v kolekciji pomlad/poletje 2021 pozdravlja nove lepotne rutine, odgovarja na naraščajočo željo po duševnem miru – tudi v kopalnici – in nam omogoča, da si ostanemo zveste v smislu nege in pristnosti ter poudarimo svojo naravno lepoto. In vse to, ne da bi morale žrtvovati inovativne formule, sveže odtenke in vznemirljive teksture!

Ta dva trenda se pridružujeta njihovi lepotni prenovi:

  • SAFE BEAUTY – pomeni varnost in preglednost glede sestavin, kompatibilnosti s kožo in okoljem. Hkrati izdelki navdušujejo s svojo vrhunsko zmogljivostjo.

  • AUTHENTIC ME – 100 % jaz! Ta trend zajema in spodbuja naraven videz. Mehke, laskave barve in sijajne teksture dopolnjujejo lastnosti vsake posameznice.

    naravno lepoto catrice

SAFE BEAUTY

Zanesljivost, transparentnost in jasnost – še posebej v teh negotovih časih so te potrebe za vsakogar od nas postale še bolj pomembne. To se odraža tudi v izdelkih tega trenda, saj so namenjeni posredovanju individualnega občutka brezskrbnosti. Vsebujejo naravne, visoko učinkovite sestavine z varnimi formulami, kot tudi zelo učinkovite in zmogljive izdelke. V skladu z motom: „Bodi brez skrbi!“

AUTHENTIC ME

Biti pristna, naravna in samo “Jaz”. S ponosom! Ker smo super takšne, kakršne smo – in imamo pogum, da se zavzamemo zase (in druge!). Ličila lahko navdihnejo in pomagajo poudariti našo edinstveno naravno lepoto. Izdelke iz tega trenda lahko uporabimo za ustvarjanje prefinjenega videza “brez ličil”, z uporabo nežnih odtenkov, nude tonov ali prijetno lahkih tekstur in prosojnosti, ki poudarijo naše najlepše lastnosti, ne da bi jih pri tem skrivali ali prekrivali.

Izdelki znamke CATRICE niso testirani na živalih.

Več o znamki in njihovih izdelkih si poglejte TUKAJ.

Foto: Deagreez/ iStock / Getty Images Plus via Getty Images, PR