Sadne dišave, ki jih lahko skoraj okusite

by | 23. 03. 2021
sadne dišave

Sadne dišave, ki jih lahko skoraj okusite: super živila in naravne sestavine, priljubljeni elementi za sodoben življenski stil, ki tudi dišave napolnijo z virom sveže energije.

Inovativna tehnologija in nove kombinacije dišav

Dve novi dišavni sestavi Acqua Colonia Limited Edition 2021 združujeta močne in blagodejne sestavine iz narave: Goji & Cactus Extract ter Bamboo & Watermelon presenečata s posebno vrsto svežine. Obe dišavi sta bili ustvarjeni z inovativno tehnologijo „Smell the taste“, ki omogoča povsem novo dišavno izkušnjo. Pri Acqua Colonia gre vedno za sadne dišave, ki jih skoraj lahko okusite.

Ekskluzivna omejena izdaja

Za omejeno izdajo Acqua Colonia Limited Edition vsako leto raziskujejo trende in jih vključujejo v čudovite dišavne mojstrovine. Tehnologija „Smell the Taste“ je postopek, s katerim se naravne arome poustvarijo in vonji ter okusi združijo v fascinantno in edinstveno dišavno izkušnjo.

Goji & Cactus Extract

Močni rdeči elementi goji jagod skupaj z intenzivnimi zelenimi izvlečki kaktusa ustvarjajo vznemirljivo mešanico dišav.

aqua

“Ta iskrivi vonj vzbuja prave poletne občutke! Močne rdeče note goji jagod v kombinaciji s pridihom ekstrakta zelenega kaktusa ustvarijo energično, sladko mešanico. Vznemirljiva dišavna izkušnja, ki jo boste želeli vedno znova podoživeti.“

Parfumerka Philippine Coutière

Bamboo & Watermelon

Svetlo zelene note bambusa v kombinaciji z nežno sladko aromo lubenice dajejo prijetno saden pridih svežine, ki jo lahko skoraj okusite.

aqua colonia

„Popolna spremljevalka poletja! Mehke zelene note bambusa dišavo nahranijo s svežino, medtem ko jo nežni rdeči akordi lubenice obdajo z določeno sladkobo. Lahkotna dišava, ki poskrbi za celovit občutek dobrega počutja.“

Parfumerka Alexandra Monet

Omejena izdaja Acqua Colonia bo od sredine aprila dalje na voljo v drogerijah Müller. Cena 50 ml stekleničke je 22,50 €.

Foto: PR