Skin Hero: perfektor za naravno lepo kožo

by | 06. 04. 2021
skin hero

Vaša koža je veliko lepša, kot si mislite! To poudarja tudi kozmetična znamka Erborian, ki z novim izdelkom Skin Hero to še potrjuje.

Vračanje k naravi in naravni lepoti

Trend vračanja k naravi lahko opazimo vsak dan, na ulici, v modi, v lepoti, v hrani in v svojih potrošniških navadah: vsi si prizadevamo za več preprostosti, transparentnosti in potrošnjo po načelu »manj, a kakovostnejše«. Še včeraj smo skrivali gube in brazgotine. Danes jih brez zadržkov kažemo in smo ponosni nanje. Definirajo nas in pripovedujejo našo zgodbo. Prišel je čas, da sprejmemo sebe in svoje napake, proslavimo harmonijo in vidimo lepoto v njeni naravni podobi. Naša koža je preveč lepa, da bi jo skrivali pod težkimi ličili. Erborian to svoje prepričanje izkazuje že od svojega nastanka pred 12 leti – močno verjame, da je gola koža lepa in je prvi korak k večji samozavesti.

Hibridni izdelek za nego kože

Skin Hero je najnovejša generacija Erborianovih super hibridnih izdelkov za nego kože, ki zgladi in izboljša teksturo kože ter zagotavlja njeno popolno preobrazbo v 7 dneh. V osnovi je Skin Hero samostojni negovalni izdelek, brez pigmentov in silikonov, obenem pa je tudi perfektor, ki takoj ob nanosu polepša golo kožo ter dan za dnem izboljšuje njeno kakovost in teksturo. Občutek, kot da ne nosite ničesar, je nov in prijeten. Koža je kot gola, lepa in čudovita.

Make-up brez pigmentov za učinek gole kože

Skin Hero hibridna krema brez pigmentov takoj polepša kožo, ob redni uporabi pa deluje tudi na vsakodnevno izboljšanje njene teksture in videza. Formula vsebuje učinkovit kompleks korejskega belega ginsenga in encime za izboljšanje teksture, ki ustvarijo viden učinek »nove kože«. Kremo Skin Hero nanesemo na obraz v zadnjem koraku lepotnega rituala. Na voljo je 15 ml ali 40 ml embalaži.

erborian skin hero

V hipu: Koža je polepšana, razjasnjena in navlažena. Na otip je gladka in neverjetno mehka. Zdi se, kot da na koži ni ničesar, videti je povsem naravno.

V 7 dneh: Gola koža videti preobražena, površinske nepravilnosti so zglajene, tekstura kože je izboljšana, polt pa je enakomernejša.

Sčasoma: Koža postane bolj sijoča in kot zaščitena pred pustim videzom – enim od negativnih učinkov, ki jih ima vsakodnevna izpostavljenost onesnaženju.

Na voljo bo od 12. aprila 2021.

Obiščite tudi spletno trgovino erborian.si.

Foto: PR