Skrivnost mladostnega videza kože

by | 25. 01. 2021

Se sprašujete, kaj je skrivnost mladostnega videza kože? Naj vam zaupamo, da za dosego tega cilja ne potrebujete dragih posegov. Svojo skrivnost pa nam je zaupala tudi Nika Ambrožič Urbas.

Za napeto kožo

Z izbranimi izdelki priznane kozmetične znamke Collistar lahko namreč dosežete sanjske učinke in so tudi skrivnost napetega in mladostnega videza kože. Nanje prisega tudi vedno mladostna dama mnogih talentov, Nika Ambrožič Urbas, ki je v letošnjem letu postala tudi Collistarjev obraz. Kot pravi, naravnost obožuje linijo Collistar Lift HD. Ta linija namreč napne kožo, definira obrazne linije, poskrbi za boljši tonus ter postopno deluje proti staranju. Za spočit videz kože okoli oči in ustnic je odlična izbira krema Ultra-lifting Eye and Lip Contour, nego celotnega obraza pa lahko nadaljujete s kremo Ultra-lifting Face and Neck. Delovanje kreme je še učinkovitejše, če pred tem za nekaj minut nanesete masko Mask-Cream Night Recovery. Ta s posebnim izvlečkom morske mikroalge kožo obnavlja in gladi. Na voljo so tudi ampule Ultra-lifting Vials Instant Effect, ki v nekaj trenutkih zgladijo obrazne poteze in zmanjšajo videz gub. Za dvig ličnic ter definicijo oči in ustnic pa poskrbijo ikonični obliži Ultra-lifting Patches.
Nika Ambrožič Urbas & Collistar

Nika Ambrožič Urbas je v letošnjem letu postala Collistarjev obraz.

Proti zabuhlemu videzu

Nika nam je zaupala, da se pogosto zbuja zabuhla, zato z izdelki iz Collistarjeve linije Lift HD poskrbi za takojšen videz spočite in napete kože: “To linijo uporabljam že precej časa, saj je to že moj drugi lonček in moram reči, da me vedno znova navdušuje s tem čudovitim lifting efektom, ki se zgodi takoj in je resnično izjemen” pravi modna navdušenka. Negovalno rutino začne s Collistar Ultra-lifting Eye and Lip Contour kremo iz linije Lift HD, ki jo nežno vtre v kožo okoli oči, ob tem pa skrbi, da je kar se da dosledna. “Obožujem tudi kremo Collistar Ultra-lifting Face and Neck iz naravnost fantastične linije Lift HD. Resnično me je navdušil takojšen učinek napete kože, hkrati pa ustvari tudi prijetno matiran videz, ki je krasna podlaga za nanos ličil.”

Collistar Lift HD LINIJA

Collistarjeva linija Lift HD kožo napne, definira obrazne linije, poskrbi za boljši tonus ter postopno deluje proti staranju.

Foto: PR