Super serum: vaš zaveznik v boju proti staranju

by | 09. 04. 2021
super serum

Super serum [10] je nastal z združitvijo strokovnega znanja Laboratorija Nuxe na področju anti-age kozmetike in ekspertize o oljih, ki sta številka 1 v francoskih lekarnah. Je nov, ključen anti-age izdelek za vse starosti in tipe kože, ki se uporablja pred dnevno oziroma nočno kremo.

Koža se obnaša, kot da je 10 let mlajša


Nuxe Super serum [10] vsebuje 95 % skrbno izbranih močnih aktivnih sestavin naravnega izvora. V središču njegove veganske formule je naravna hialuronska kislina in tisoče mikrokroglic frakcioniranih rastlinskih olj, ki zagotavljajo izjemno delovanje proti staranju. Koža je od prvih kapljic spremenjena: zglajena, zapolnjena in sijoča. Dolgoročno pa serum zmanjša fine linije in gube, učvrsti kožo, posvetli temne lise in poenoti polt. Koža se dokazano začne obnašati, kot da je 10 let mlajša.

nuxe serum

Nežna dišava

Božanska tekstura novega seruma vsebuje nežno dišavo, ki ob nanosu razkrije svoje sveže rastlinske note, nato pa se kot poživljajoča energija postopoma razvije ob stiku s kožo. Zadiši po cvetovih lipe, vrtnice in vijolice.

Dokazana učinkovitost že v nekaj tednih

Zmanjšajo se fine linije in gube, 84 % ženskam se koža zdi bolj gladka, 71 % pa bolj čvrsta. Temne lise so popravljene, 81 % žensk se zdi, da je njihova polt bolj enakomerna.

nuxe super serum

Lepotni nasveti

Univerzalen anti-age serum nanesite zjutraj in/ali zvečer na očiščeno kožo, pred nanosom kreme: porazdelite polovico pipete po konicah prstov, teksturo nežno razmažite med prsti (čutili boste obračanje mikrosfer), nato pa jo nanesite na obraz, vrat in dekolte. Sledi nanos dnevne oziroma nočne kreme.

Več na strani kozmetične znamke Nuxe.

 

Foto: PR