Težave z lasmi: učinkovit šampon proti prhljaju

by | 25. 03. 2021
šampon proti prhljaju

Vichy Dercos je sodobna, dermatološka in učinkovita rešitev težav z lasmi in lasiščem. Če je prhljaj viden na vaših najljubših črnih oblačilih ali vam preprečuje vsakodnevno brezskrbnost, šampon proti prhljaju Dercos Anti-dandruff predstavlja rešitev. Odstrani kar do 100 % vidnega prhljaja.

Lasje izberejo Dercos proti prhljaju, tudi na črnem!

Prhljaj nastane zaradi porušenega ravnovesja mikrobioma lasišča. Na to vplivajo dejavniki, kot so glivice in bakterije, pa tudi onesnaženost okolja, stres, utrujenost, izsušitev lasišča s sušilnikom za lase, preživljanje časa v prostorih z zelo suhim in vročim zrakom ter prekomerna uporaba agresivnih izdelkov za nego las.

Šamponi Dercos so bili preizkušeni pod dermatološkim nadzorom in se ponašajo z do šesttedenskim antirecidivnim delovanjem. Izrazito učinkoviti so že po prvi uporabi in vidni prhljaj odstranijo tudi do 100 %. Njihova učinkovitost je še posebej vidna pri osebah, ki so izpostavljene stresu ter utrujenosti in živijo v urbanem okolju, zaradi česar so prvo priporočilo dermatologov v boju proti prhljaju.

Linijo šamponov proti prhljaju Dercos sestavljajo 4 izdelki:

  • šampon proti prhljaju za normalne do mastne lase Dercos,
  • šampon proti prhljaju za suhe lase Dercos,
  • šampon proti prhljaju za občutljivo lasišče brez sulfatov Dercos in
  • šampon proti prhljaju Dercos Anti dandruff K.

DERCOS

Strokovni nasvet in šamponi Dercos z 20 % popustom so vam na voljo v izbranih Vichyjevih partnerskih lekarnah do 31. marca 2021.

Foto: PR