To drogerijsko bleščilo za ustnice zagotavlja ekstremen sijaj in volumen

by | 20. 05. 2021
bleščilo za ustnice

Bleščilo za ustnice govori glasneje kot besede. Ne glede na to, ali je prozorno, v nežno roza ali intenzivni fuksiji – bleščilo za ustnice daje vašim ustnicam svež in sijoč videz ter jih naredi polnejše. Pri tem pa poudari vašo naravno lepoto.

Novo bleščilo za ustnice z izjemnim sijajem Essence Extreme Shine Volume bo to pomlad izpopolnilo igro ustnic in jo dvignilo na naslednjo raven. Medtem ko je njegov predhodnik, priljubljeno Shine, shine, shine bleščilo s svojo prijetno teksturo že ustvarilo izjemen sijaj, njegov naslednik želi še več. Vegansko bleščilo za ustnice z izjemnim sijajem ne navdušuje samo z dragocenimi in priljubljenimi prednostmi svojega predhodnika. Temveč ima namreč tudi prenovljeno formulo, dve različici z dodatnim učinkom in zasveti v popolnoma novem videzu.


Za ekstremen sijaj in volumen

Če si želite ustnic z mokrim videzom, potem je novo bleščilo ‘must-have’. Ta bleščila bodo prav tako ustvarila polnejše ustnice in to brez dodanih silikonov, mikro plastičnih delcev, alkohola in olja. Celotna linija poleg priljubljenega volumen učinka ponuja še tri dodatne prednosti. Odtenki 01 do 09 nudijo maksimalen volumen, odtenki od 101 do 105 imajo dodaten “plumping” učinek, odtenek 201 pa reagira s posamezno pH vrednostjo ustnic in jih obarva v naravnem sijaju. Nov pokrovček embalaže je narejen iz 94 % reciklirane plastike, zato prihrani tudi približno 31 ton nove plastike letno.

Bleščila za ustnice Essence Extreme Shine Volume so na voljo v 15 čudovitih odtenkih. Tako se bodo zagotovo ujemala z vsakim vašim slogom!

Več na spletni strani Essence.

Foto: Vladimir Floyd / Getty Images Plus via Getty Images, PR