Vitamin C: njegova neverjetna moč

by | 25. 01. 2021
vitamin C

V novo leto smo stopili polni energije, zato je prav, da tudi naša koža zasije. Pri tem vam bo zagotovo pomagal vitamin C.

Ukrepajte ob prvih znakih staranja

 Življenje je preprosto preveč vznemirljivo. Posledice takšnega napetega, toda za kožo zelo zahtevnega življenjskega sloga, se lahko pokažejo v ogledalu – čeprav drobnih linij, utrujene polti in temnih podočnjakov pogosto ne jemljemo preveč resno, so to prvi znaki staranja kože. Toda, ali se moramo zato odpovedati zabavi in se manj naprezati v službi? Ne, ni treba. NIVEA namreč ponuja negovalno linijo NIVEA Q10 ENERGY z vitaminom C proti gubam, ki koži pomaga ohranjati njen mladostni sijaj in ublažiti znake prezgodnjega staranja.
nivea Q10

Linija NIVEA Q10 Energy vsebuje tri antioksidante.

Nega, prilagojena mladim ženskam

Nove formule linije NIVEA Q10 Energy z močjo vitamina C so posebej prilagojene mladim ženskam, ki se v hitrem tempu življenja pogosto soočajo z utrujeno kožo. Novi izdelki za nego kože obraza kožo oskrbijo z energijo, preprečujejo prezgodnje staranje in poskrbijo za zdrav sijaj. Prenovljeno dnevno kremo dopolnjujejo nove ampule za 7-dnevni tretma in obnovitvena nočna krema.
nivea Q10

Nova linija izdelkov NIVEA Q10 Energy.

Stran s pusto in utrujeno kožo z močjo vitamina C

Negovalna linija proti gubam NIVEA Q10 ENERGY z vitaminom C je bila razvita posebej za potrebe kože mladih žensk med 25. in 35. letom. »Celična aktivnost kože začne upadati že pri petindvajsetih. Stres, dehidracija in premalo spanja lahko privedejo do vidnih znakov staranja kože. Zato ne preseneča, da se lahko že mladi ljudje spopadajo s pusto in utrujeno kožo. Poleg tega je naš obraz bolj izpostavljen soncu kot preostalo telo – vsak dan, ne glede na to, ali je nebo oblačno ali jasno. UVA-žarki lahko v naši koži pospešijo sproščanje škodljivih prostih radikalov,« pojasnjuje dr. Dominik Göddertz, vodja laboratorija na oddelku za raziskave in razvoj NIVEA Face Care. Z redno uporabo NIVEA Q10 ENERGY linije za nego obraza proti gubam bo vaša koža sijoča in zdrava. Ponovno bo izžarevala energijo!
nivea

Naj koža zasije!

Moč treh antioksidantov

  • Vitamin C
    Vitamin C nudi učinkovito zaščito pred prostimi radikali. Vplivi iz okolja, kot sta UV-sevanje in onesnaženost, so glavni zunanji vzroki za staranje kože. Formule proti gubam NIVEA Q10 ENERGY z vitaminom C poskrbijo, da je koža dlje videti mlada.
  • Q10, ki je enak kožnemu
    Q10 je koencim, ki je prisoten v vsaki kožni celici. Ščiti kožo, daje energijo in na naraven način deluje proti procesu staranja. Sčasoma se vsebnost koencima Q10 v koži zmanjša, zato postane dovzetnejša za različne znake staranja kože. Formule proti gubam NIVEA Q10 ENERGY s koencimom Q10 učinkovito delujejo proti drobnim linijam na koži.
  • Vitamin E
    Vitamin E našo kožo ščiti na najrazličnejše načine: koži lastni antioksidant lahko nevtralizira proste radikale in okrepi celične pregrade. Formule proti gubam NIVEA Q10 ENERGY z vitaminom E pomagajo zaščititi kožo in popraviti poškodbe celične pregrade ter izboljšajo sposobnost kože za zadrževanje vlage.
Foto: PR