Za valentinovo ga zapeljite s popolnim ličenjem

by | 09. 02. 2021
valentinovo

Valentinovo je dan, ko vse ženske in dekleta želijo izgledati posebno – ne glede, ali so noro zaljubljene ali pa želijo samo proslaviti ljubezen do svojih najbližjih. Letos ga zapeljite s pomočjo CATRICE izdelkov.

Rdeče ustnice so klasika

rdeče ustnice valentinovo

Rdeča šminka je včasih vse, kar potrebujemo. Ali jo nosite vsak dan ( kot edini make up) ali jo uporabite ob vsaki posebni priložnosti. POWER PLUMPING GEL ŠMINKA za ustnice, pripravljene na poljube. Sijoča šminka zaradi hialuronske kisline zgladi ustnice in jih naredi bolj polne.

Catrice Power Plumping Gel Lipstick valentinovo

CATRICE Power Plumping Gel šminka 120 – DON’T BE SHY

Za ljubiteljice tekočih šmink je pomembno, da je šminka odporna na različne situacije, od obrokov do nežnih poljubov do brisanje nosa. CATRICE MAT PRO INK NON-TRANSFER TEKOČA ŠMINKA je popolna spremljevalka za vsak dan ali posebne priložnosti kot je dan zaljubljenih, saj s svojo edinstveno formulo, ki se ne razmaže, poudari ustnice in je absolutni must-have v vsaki zbirki šmink. Tudi za valentinovo.

Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick

CATRICE Matt Pro Ink Non-Transfer tekoča šminka 090 – this Is My Statement

Da bi vaše ustnice bile popolno očrtane, je obvezen SVINČNIK ZA USTNICE PLUMPING, ki bo ustnice definiral in preprečil razlivanje šminke. Visoko učinkovit plumping svinčnik za ustnice preprečuje razlivanje šminke preko robov ter za seboj pušča žametno-mat zaključek. Veganska, vodoodporna formula je odporna na razmazanje, zelo kremna tekstura s pepermintovim oljem in MAXI-LIP ™ IZ Sederme obrobi ustnice, jih intenzivno vlaži in zagotavlja dolgo obstojno očrtanje.

Catrice Plumping Lip Liner valentinovo

CATRICE Plumping svinčnik za ustnice 080 – Press The Hot Button

Zapeljite ga s pogledom

senčilo za oči valentinovo

Z rdečo šminko se odlično ujemajo rjavi, oranžkasti, zlati in biserni odtenki na očeh. THE MATTE COCOA COLLECTION PALETA SENČIL ZA OČI vsebuje tople čokoladne nijanse, ki se popolno ujemajo z vašimi očmi in jih še poudarijo. Paleta vsebuje devet odtenkov, ki se med seboj skladno kombinirajo. Zapeljiv, zadimljen pogled je nujen del ličenja za valentinovo.

Catrice The Matte Cocoa Collection Eyeshadow Palette

CATRICE THE MATTE COCOA COLLECTION paleta senčil za oči

Rdeča šminka ljubi črn tekoči svinčnik – CATRICE TEKOČE ČRTALO ZA OČI. Za popolno poudarjanje vaših oči: posebna tekstura in inovativna mehka konica zagotavljajo še bolj natančno nanašanje tekočega črtala za oči!

Catrice Liquid Liner

CATRICE liquid tekoče črtalo za oči 010 – Dating Joe Black

Če si ne morete zamisliti življenja brez gostih, dolgih, zelo temnih trepalnic, se boste zaljubili v CATRICE ALLROUND ULTRA BLACK MASKARO. Intenzivno črna barva, vodoodporna tekstura in ukrivljena elastomerna krtačka je vse, kar potrebujete za resen volumen in natančno definicijo. Da bo vaš pogled zapeljiv, kot se za mesec ljubezni spodobi, potrebujete mega trepalnice.

Catrice Allround Mascara Ultra Black valentinovo

CATRICE ALLROUND ULTRA BLACK maskara

Poudarite lička

Redko je nekaj tako neustavljivo privlačno kot prefinjeno poudarjena ličila na obrazu. Svetujemo, da za dan zaljubljenih ne preskočite rdečila za lica, popolne odtenke najdete v BLUSH BOX GLOWING+MULTICOLOUR RDEČILU ZA LICA. To več barvno rdečilo bo poudarilo lepoto vašega obraza z lepim, prefinjenim sijajem.

Catrice Blush Box Glowing + Multicolour 010

CATRICE BLUSH BOX GLOWING+MULTICOLOUR rdečilo za lica

Dodatno poudarite svoj obraz z mehko, svilnato teksturo CATRICE MORE THAN GLOW veganskim osvetljevalcem, ki bo vašemu obraz ponudil popoln sijaj. Intenzivni kovinski efekti se nežno stopijo s kožo za dodatno poudarjanje.

Catrice More Than Glow Highlighter valentinovo

CATRICE MORE THAN GLOW veganski osvetljevalec

Rdeča je barva strasti in ljubezni

Barvni treni pridejo in odidejo, ampak eden je brezčasen: rdeč. CATRICE ICONAILS Gel lak za nohte je našel popoln „RDEČ“ promo lak za zagotovitev, da boste našli idealno rdečo barvo, ki najbolje odgovarja vašemu osebnemu tipu kože. CATRICE ICONAILS Gel laka za nohte v odtenkoma 91 Gym Tonic & 98 Holy Chic sta odlična izbira, da boste v duhu dneva zaljubljenih.

rdeč lak valentinovo

CATRICE ICONAILS Gel lak za nohte

 

Več o znamki CATRICE si poglejte TUKAJ.

 

Foto: PR