Za vidno bolj zdrave in močne nohte

by | 30. 03. 2021

Deborah Milano negovalna linija za nohte, ki je vsestransko uporabna in vsebuje naravne sestavine, je dobila novo podobo. Negovalna linija bo poskrbela za vidno bolj zdrave in močne nohte.

V Deborah Milano negovalno linijo za nohte je vključenih 5 različnih in nadvse uporabnih izdelkov. Od tega 4 izdelki črpajo moč v naravnih sestavinah, ki so bile skrbno izbrane, kot tiste, ki aktivno pomagajo pri vsakodnevnih težavah z vašimi nohti. Njihova skrivnost lepih in zdravih nohtov se skriva v sladkem olju mandlja in avokada, ekstraktu limone, prav tako pa so uporabili jagode camu camu, ki uspevajo daleč v amazonskem gozdu. Za zaključek popolne linije pa najdemo diamantni izdelek, ki prav zares vsebuje diamantnih prah in tako poskrbi za visok sijaj nohtov v vaših najljubših barvnih odtenkih.

Z oljem avokada

Čudovit vsestranski izdelek, ki vsebuje oljle avokada, vitamin E, ekstrakt vijolic, olje baobaba in argana ter kerat. Skupna moč sestavin prinaša izjemne koristi: moč, rast, utrjevanje, zaščita, glajenje, vlaženje in sijaj vaših nohtov.

avokado močne nohte

Z limoninim ekstraktom

Belilni podlak, ki posvetli razbarvani noht, nevtralizira porumenelost in pušča nohte vidno bolj zdrave. Obogaten s citronskimi kislinami, vitaminom E in limoninim ekstraktom, ki neguje, vlaži, ščiti in izboljšuje videz nohtov.

limona močne nohte

S camu camu jagodami

Podlak, ki takoj izravna površino nohta. Formula obogatena s filerji, ki gladijo površino nohta in vitaminom E. Dodatna nega amazonskih jagod camu camu, ki vsebujejo 30 krat več vitamina C kot pomaranče in pomagajo pri revitalizaciji nohtov.

jagode močne nohte

 

Z mandljevim oljem

Koncentrat sladkega mandljevega olja takoj navlaži nohte in omehča suho obnohtno kožico. Formula vsebuje še ricinusovo olje, vitamin E in F.

mandljevo olje močne nohte

Z diamantnim prahom

Formula nadlaka, obogatena z diamantnim prahom, nohte posuši v nekaj sekundah in za sabo pušča visok sijaj. Dragoceno olje sacha inchi in vitamin E nohte krepita in podlajšujeta obstojnost manikire. Popolna izbira, če želite močne nohte.

diamant

Foto: PR