4 ikonični modni dodatki Carrie Bradshaw, ki jih je reciklirala iz prejšnjih sezon serije Seks v mestu

carrie bradshaw

Že takoj, ko smo slišali novico, da bodo snemali nove epizode serije Seks v mestu, smo si začeli predstavljati vse outfite Carrie Bradshaw. Seveda smo za trenutek obžalovali dejstvo, da se na male ekrane ne bo vrnila Samantha Jones, vendar smo nato spet hitro pomislili na vsa ta čudovita oblačila.

Po dveh predvajanih epizodah serije Seks v mestu: In kot bi mignil lahko rečemo, da smo prepoznali nekaj ključnih modnih dodatkov, ki jih je Carrie Bradshaw reciklirala iz prejšnjih sezon serije. Morda gre za sporočilo o trajnostnem ravnanju z oblačili ali pa le za nekaj modne nostalgije – vseeno, mi smo navdušeni.

1. Manolo salonarji

Bi zares bila prava Carrie, če ne bi nosila tistih slavnih modrih Manolo Blahnik salonarjev, ki jih je Mr. Big uporabil med snubitvijo v prvem filmu Seks v mestu? V bistvu smo kar vedeli, da se bodo ti salonarji vrnili.

manolo čevlji

2. Pas z zakovicami

Na prvih slikah iz snemanja serije se je Sarah Jessica Parker pojavila v roza srajčni obleki oblikovalke Caroline Herrera, h katerim je kombinirala pas z zakovicami. Oboževalci serije so ta pas takoj prepoznali, saj se je večkrat pojavil tudi v filmu Seks v mestu.

pas

3. Fendi torbica

Videti je, da je Carrie pametno investirala v nadomestilo vijolične Fendi torbice z bleščicami, ki so ji jo ukradli v tretji sezoni.

torba

4. Broška v obliki rože

Gre za modni dodatek, ki se ga verjetno spominjajo le najbolj goreči oboževalci serije. To modro broško z rožo je prvič nosila v drugi epizodi tretje sezone. Seveda pa je sedaj prešla iz krznenega plašča na sofisticiran suknjič v kremni barvi.

broška

 

Težko pričakovana serija Seks v mestu je končno na voljo za ogled.

Foto: PR, Instagram