Deichmann x Bebe Rexha x Puma: Sledi pravilom – ali ustvari svoja!

by | 25. 03. 2021
Deichmann x Bebe Rexha x Puma

Deichmann x Bebe Rexha x Puma predstavljajo ekskluzivno kapsulno kolekcijo »Power«, ki jo sestavlja pet skrbno izbranih modelov blagovne znamke PUMA. 

Samozavestna in nadvse uspešna ameriška pevka Bebe Rexha, imetnica diamantne plošče in prejemnica številnih nagrad, je postala obraz nove kolekcije. Kolekcijo združujejo ljubezen do sebe in svojega stila z oznako #WhateverSuitsYou. #WhateverSuitsYou hkrati pomeni opolnomočenje in spodbuja ženske k ljubezni do sebe in k izražanju svojega stila.

deichmann

V izbranih modelih kampanje #WhateverSuitsYou se odraža pevkina klasična in hkrati tista drznejša plat. »Z različnimi stili lahko pokažem svojo vsestranskost, se izrazim in pokažem, kako močna sem,« je dejala Bebe na snemanju kampanje v Los Angelesu. Kolekcija vsakomur omogoča različne izrazne možnosti in ženske spodbuja, da zasledujejo lastna pravila. »V življenju je treba sprejemati odločitve in sami se odločimo, kdo želimo biti,« še dodaja Bebe Rexha. Kolekcija PUMA x DEICHMANN vključuje pet modelov – dvoje superg v preprostem belem dizajnu s poudarjeno črto v rožnatem odtenku in zlatim napisom Puma. Kolekcijo dopolnjujejo nahrbtnik, nakupovalna vrečka in večnamenska torba za različne priložnosti. V izbranih poslovalnicah Deichmann po vsej Sloveniji so modeli na voljo od 14,99 do 49,99 EUR.

 

Modele obutve in modnih dodatkov si oglejte na Deichmann spletni strani.

Foto: PR