Gležnjarji se bodo nosili tudi spomladi

by | 09. 03. 2021
gležnjarji

Če ste mislili, da bomo s toplimi sončnimi žarki in pomladjo pospravili gležnjarje v omaro, se motite. Tudi to pomlad se bodo gležnjarji vsekakor nosili. Le tiste zimske bodo nadomestili lahkotnejši, zračni modeli gležnjarjev v toplejših barvah. 

Da gležnjarji ostajajo “must have” obutev, niti ne preseneča, saj njihova prednost ni le v udobju, ampak tudi v tem, da jih lahko nosimo na tisoč in en način. Naj bodo usnjeni, iz semiša ali platna, kombinacije z jeansom, letos nepogrešljivimi usnjenimi hlačami in celo krilom so številne. Če pa se želite to pomlad uvrstiti med modne zvezde sezone, morate nujno svoj novi par gležnjarjev nadgraditi z midi obleko.

Za vas smo izbrali nekaj parov višje obutve. In sicer gležnjarje v kavbojske stilu znamke As It Is, ki se bodo odlično podali k jeansu – hlačam in krilom. Modne mehke superge, ki segajo do gležnjev ter jih krasijo detajli in barve znamk Liu Jo in Steve Madden. Ter večno klasiko – Converse All Stark-e, ki so tako univerzalne, da jih lahko kombinirate z različnimi stylingi za športen ali športno eleganten videz.

Izbrane modele si oglejte v galeriji …

V spletni trgovini mass.si najdete res široko ponudbo ženskih in moških gležnjarjev za toplejše dni. Prav tako so novi modeli za pomladne dni že zasedli tudi police v trgovinah Mass.

 

Foto: PR