Modna osvežitev: udobje na prvem mestu

by | 26. 01. 2021
modna osvežitev

Aktivne dni na prostem preživite v modnem udobju in se prepustite zimskim radostim. Zimska modna osvežitev z novo obutvijo bo prava izbira za vso družino. Da vam vlaga in mraz ne bosta prišla do živega, bodo poskrbeli najnovejši modeli urbane in trpežne obutve Deichmann, kjer boste našli nekaj za vso družino. Naj se zimska modna osvežitev prične!

Za sprehod v slogu mondenih alpskih središč posezite po šik lakastih termo gležnjarjih ali pa si nadenite trendi bele škornje, ki jih obožujejo tudi pop zvezde. Če želite svoje športne kombinacije dvigniti stopničko višje, izberite termo škornje s prefinjenimi rdeče zlatimi detajli.

Male snežne kraljične bodo z veseljem obule ljubke termo škornje v nežni bež ali gležnjarje v drzni črni, ki so popolni za rokovske princese. Imate doma malega pobalina? Navdušen bo nad toplimi škornji ali pohodnimi čevlji, v katerih bo raziskovanje okolice izjemno udobno. Seveda pri Deichmannu niso pozabili niti na moške, ki bodo odkrili bogato ponudbo gležnjarjev za prosti čas.

Vso Deichmann ponudbo si oglejte TUKAJ.

Foto: PR