Modne navdušenke so izbrale nove čevlje

by | 20. 01. 2021

Ženske smo rade lično urejene, še zlasti pa smo izbirčne, ko pride do obuval. Naša stopala si želimo odeti le v najboljše: v obutev, ki je ne samo modna in elegantna, pač pa mora biti tudi udobna, funkcionalna in predvsem kakovostna. Modne navdušenke so izbrale nove čevlje Ara. Poglejmo, katere modele. 

Športno-dinamičen videz

Letošnja Arina jesensko-zimska kolekcija je navdušila kar nekaj slovenskih modnih poznavalk in modne navdušenke so izbrale svoje favorite. Blogerka in influencerka Ana Žontar Kristanc se je odločila za nekoliko bolj klasičen, elegantnejši, pa še vedno športno-dinamičen videz. Kot mamica in izjemno zaposlena ženska prisega na sicer elegantno obutev, ki pa ji hkrati zagotavlja maksimalno udobje med celodnevnim tekanjem po nešteto opravkih. In ravno zato je Ana izbrala usnjen Arin gležnjar Mantova, prav tako enega izmed »highlightsov« jesensko-zimske kolekcije. Poleg izjemne udobnosti se izbrani gležnjar ponaša še z letos nepogrešljivo nadvse modno blok peto, ki zagotavlja stabilen korak tudi v zimskih razmerah.

ana žontar čevlji

Ana Kristanc Žontar je izbrala športno-elegantne gležnjarje.

Spomladanska živahna barva

Za nekoliko bolj spomladanski »look« pa se je odločila s pomočjo rdečih Arinih superg Lissabon ustvariti novinarka in blogerka Danica Lovenjak. Danica je namreč velika ljubiteljica živahnih barv, saj verjame, da se v barvah skriva energija. Z živordečimi pletenimi supergami, opremljenimi s tehnologijo Fusion, ki zagotavlja udoben korak, je modna poznavalka spretno izpopolnila izbrane modne pletenine. In ker so elegantnega videza, Danica priporoča tudi nošenje superg h krilu. Zagotovo pa jo bodo spomladi spremljale na njenem prvem izletu na morsko obalo, »saj so kot nalašč za mornarski videz in sprehod ob morju.«

danica lovenjak čevlji

Danica Lovenjak obožuje živahne barve, zato je tudi izbrala rdeče superge.

Le najboljše za naša stopala

Blagovna znamka Ara slovi po kakovosti in udobju. Poleg standardnih tako pri Ari ponujajo tudi polovične številke, za različno široka stopala so poskrbeli z različnimi širinami kopit (G, H in K), njihovi čevlji pa so opremljeni z odstranljivim vložkom. Razvili so tudi kar tri inovacije, ki delajo njihove čevlje edinstvene. Prva je inovacija Fusion. Gre za inovativno funkcijo raztega in oblazinjenja v zgornjem delu in podplatu obuval, ki omogoča uporabnikom, da doživijo udobje nošenja kot še nikoli poprej. Naslednja inovacija je novi patentirani podplat Dynergy s kakovostno delujočimi oblazinjenimi lamelami, ki poskrbijo za dodatno udobje na poti. Izbrani Arini zimski čevlji so obogateni tudi s tehnologijo HighSoft. HighSoft modele odlikuje odlično kopito, skrbno izbrano mehko in elastično usnje, zelo mehek podplat ter vložki, izdelani s pomočjo posebne tehnologije. Vsemu naštetemu pa so dodali še nepremočljivo Gore-Tex membrano, ki poskrbi za dodatno zaščito pred mokroto. Z Arinim parom čevljev na nogah vam zima in še tako zahtevni podvigi ne bodo prišli zlahka do živega.

Foto: PR