Odenite se v zapeljivo barvo ljubezni

by | 10. 02. 2021
barvo ljubezni

Bliža se praznik vseh zaljubljenih, ki bo minil v znamenju naklonjenosti, drobnih pozornosti, velikih presenečenj, seveda pa ne bo šlo brez rdeče – barve ljubezni. Ta čudovita barva je priljubljena po vsem svetu, saj predstavlja strast in lepoto, hkrati pa lahko z rdečim odtenkom garderobo ravno prav začinite. Odenite se v barvo ljubezni!

ČEVLJI KOT PIKA NA I

Dame, ki želijo izstopati, bo v Deichmannu navdušila pestra izbira škornjev s peto čez kolena ali gležnjarjev s peto in ljubkimi detajli, ki popestrijo še tako vsakdanji stajling. Mi jih obožujemo v kombinaciji z usnjenimi pajkicami, daljšim puloverjem in toplim plaščem. Za posebne priložnosti, kot je valentinovo, pa bodo videti nadvse očarljivi skupaj s prefinjeno obleko ali krilom. Če prisegate na klasiko, tokrat posezite po šik rdečih salonarjih, ki so izjemno zapeljivi, a hkrati elegantni. Naj vam namignemo, da bodo popestrili tudi poslovni kostim in poskrbeli za samozavesten korak. Ne spreglejte rdečih superg ali balerink, ki so v zadnjih letih postale neprecenljiv modni kos. Skupaj s kavbojkami in toplim puloverjem boste videti nadvse ljubko! Nepozaben vtis boste pustile tudi v urbanih rdečih gležnjarjih, ki letošnjo sezono navdušujejo ljubiteljice rokovskega sloga.

čevlji deichmann barvo ljubezni

MODNI DODATKI

Tiste, ki si za svoje razvajanje privoščite novo torbico, pa boste lepotico v beli barvi s prisrčnimi detajli ali trendovsko malo torbico v vinsko rdečem odtenku zagotovo uvrstile na svoj seznam »must have« kosov. Na voljo je ogromno modnih kosov, zato bodite drzni in se odločite za barvo ljubezni – ne le za valentinovo, tudi kar tako.

P.S.: Fantje, z rdečimi čevlji, torbico ali šopkom vrtnic ne boste zgrešili!

torbe deichmann

Vso ponudbo čevljev in modnih dodatkov si poglejte na www.deichmann.com.

Foto: PR