Postanite del spremembe – prinesite stare čevlje

by | 29. 03. 2021
Postanite del spremembe

Postanite del spremembe! V katerokoli trgovino The Athlete’s Foot po Sloveniji prinesite stare čevlje, ki jih ne potrebujete več in jim podarite novo življenje!

Povsem zeleno

Stan Smith – kultni model superg obeležuje 50. obletnico. Oblikovala ga je teniška zvezda Stan Smith, po katerem je tudi dobil ime. Sedaj pa je to eden prvih modelov, ki jih je adidas vzel v svoj trajnostni okvir in je po novem izdelan iz 100 % recikliranih materialov. Adidasov cilj je, da naredi konec plastičnim odpadkom.

Reciklirajte tudi vi in postanite del spremembe

Ob prihodu prenovljenega kultnega modela adidas Stan Smith, ki je narejen iz 100 % recikliranih materialov, se je adidas povezal s slovenskim socialnim podjetjem Preoblikovalnica, ki odpadke predeluje v nove izdelke. Zato v vseh trgovinah The Athlete’s Foot po Sloveniji med 6. in 30. aprilom zbirajo vaše odslužene čevlje, ki bodo dobili novo uporabno vrednost.

adidas stan smith

Prinesite stare čevlje in dobili boste popust

Vabijo vas, da prispevate svoj par stare obutve in postanete del čudovite zgodbe. Da vašo dobro delo nagradijo, vam podarijo tudi 25 % popust, ki ga boste lahko unovčili ob nakupu nad 60 € na vso novo kolekcijo adidas Originals. *

Ob nakupu novega modela copat adidas Stan Smith pa prejmete tudi posebno adidasovo trajnostno darilo.**

 

*Kupon je unovčljiv od 6 .4. do 15. 5. 2021. **Darila so na voljo do razdelitve zalog.

 

Oglejte si tudi njihovo spletno trgovino www.taf.si.

 

Foto: PR