Salonarji, ki so povsem podobni slavnim Manolo Blahnik salonarjem, ki jih je nosila Carrie Bradshaw

by | 28. 06. 2021
salonarji

Vse, ki obožujete lepe čevlje, so vam zagotovo bili všeč slavni salonarji znamke Manolo Blahnik, ki jih je v seriji Seks v mestu nosila Carrie Bradshaw. Gre za kraljevsko modre salonarje s kristalčki. Se jih spomnite?

Medtem ko čakamo na nove epizode serije Seks v mestu, se sprašujemo, če bodo v serijo vključili tudi te slavne salonarje? Vemo, da je bilo v seriji v vseh letih zares ogromno čevljev, vendar obstaja en par, ki se je zapisal v zgodovino. Se spomnite scene, ko je Mr. Big pokleknil pred ogromno in popolno walk-in omaro ter zaprosil Carrie s parom satenastih modrih Hangisi Manolo Blahnik salonarjev?

Težava pa je v tem, da vseeno, kako obsedeni smo bili s temi salonarji, si jih je lahko privoščila redkokatera, saj stanejo vrtoglavih 930 €! In to je tudi razlog, zakaj sedaj pišemo ta članek. Da bi z vami delili novico, da je ena zelo dostopnih trgovin ustvarila salonarje, ki so na las podobni tistim kultnim.

manolo

Pozdravite te čudovite kraljevsko modre salonarje iz Zare. Imajo broško s kristalčki, obenem pa malce nižjo peto, da je z njimi še lažje hoditi. In najboljša stvar na njih? Stanejo 49,95 €! Obstajajo pa tudi v pink različici. Odlično se bodo podali k jeansu in tudi k bolj elegantnim stylingom.

zara salonarji

Foto: PR