Salonarji, ki so povsem podobni slavnim Manolo Blahnik salonarjem, ki jih je nosila Carrie Bradshaw

salonarji

Vse, ki obožujete lepe čevlje, so vam zagotovo bili všeč slavni salonarji znamke Manolo Blahnik, ki jih je v seriji Seks v mestu nosila Carrie Bradshaw. Gre za kraljevsko modre salonarje s kristalčki. Se jih spomnite?

Medtem ko čakamo na nove epizode serije Seks v mestu, se sprašujemo, če bodo v serijo vključili tudi te slavne salonarje? Vemo, da je bilo v seriji v vseh letih zares ogromno čevljev, vendar obstaja en par, ki se je zapisal v zgodovino. Se spomnite scene, ko je Mr. Big pokleknil pred ogromno in popolno walk-in omaro ter zaprosil Carrie s parom satenastih modrih Hangisi Manolo Blahnik salonarjev?

Težava pa je v tem, da vseeno, kako obsedeni smo bili s temi salonarji, si jih je lahko privoščila redkokatera, saj stanejo vrtoglavih 930 €! In to je tudi razlog, zakaj sedaj pišemo ta članek. Da bi z vami delili novico, da je ena zelo dostopnih trgovin ustvarila salonarje, ki so na las podobni tistim kultnim.

manolo

Pozdravite te čudovite kraljevsko modre salonarje iz Zare. Imajo broško s kristalčki, obenem pa malce nižjo peto, da je z njimi še lažje hoditi. In najboljša stvar na njih? Stanejo 49,95 €! Obstajajo pa tudi v pink različici. Odlično se bodo podali k jeansu in tudi k bolj elegantnim stylingom.

zara salonarji

Foto: PR