Topli gležnjarji – pozimi ne gre brez njih

by | 25. 01. 2021
topli gležnjarji

V teh dneh se nam v jutranjih urah obetajo temperature pod ničlo, zato so topli gležnjarji, ki so udobni in nepremočljivi, nujna oprema. V takšnih vremenskih pogojih, kot so pozimi, je pri obutvi ključnega pomena kakovost, a nikakor ne na račun videza.

Pozimi ne gre brez − gležnjarjev!

Topli gležnjarji so večno modna ’must have’ zimska obutev. Ne le, da nudijo varen, trden in vodoodporen korak, tudi kombiniramo jih lahko na 1001 način.  Nosimo jih lahko v kombinaciji z jeansom, tudi s hlačami iz drugih materialov in celo z letos modnimi pletenimi oblekami. So izredno udobni, mehki in topli, saj so v večini primerov podloženi in kombinirani z umetnim krznom, ki hkrati poskrbi za nekoliko bolj trendi videz.

Nekateri so za hitrejše obuvanje narejeni tako, da jih obujete brez zavezovanja, spet drugi so klasični, na vezalke. Kombinacije barv, vzorcev, v zadnjih sezonah je zelo priljubljen živalski potisk, in različnih materialov bodo poskrbele, da vaša zimska obutev ne bo ostala neopažena. Tudi moški, ki si upajo nekoliko izstopati, bodo na mass.si našli par zase. Višji model gležnjarjev, podloženih z mucko, se na primer odlično prilega h kavbojkam in žametnim hlačam.

 

gležnjarji mass

Naš predlog: Podloženi gležnjarji M’n’g, 55,99 € (cena s popustom) in podloženi gležnjarji Skandia, 66,00 € (cena s popustom).

Večna klasika Gore-Tex

Ena najbolj priljubljenih je pozimi obutev s tehnologijo Gore-Tex, ki so narejeni iz kakovostnih zračnih materialov. Vsak čevelj je izdelan s posebno natančnostjo, z upoštevanjem trendov in udobja.

Dežni škornji tudi pozimi? Zakaj pa ne!

Kadar je dan nekoliko toplejši, pa vendar vlažen in deževen, obujte dežne škornje. Le-ti so skozi zadnja leta popolno nasprotje tistim nekdaj klasičnim škornjem plastičnega videza, saj so narejeni iz veliko udobnejših in prožnejših materialov. Še posebej so nad njimi navdušeni otroci, ki lahko v dežnih škornjih brezskrbno skačejo po lužah. Le na debele nogavice ne pozabite, da boste poskrbeli tudi za toploto, kadar bo treba.

Vse modele si oglejte v Massovi spletni trgovini. Za obisk spletne trgovine kliknite TUKAJ.

Foto: PR