Trend: Najlepši sandali za vroče poletje

by | 15. 06. 2021
sandali

Poletje obožujemo tudi zato, ker končno lahko obujemo sandale! To sezono so pri tej ženski obutvi v ospredju detajli in okraski. Nekaj modelov, ki smo jih našli pri znamki Mass, pa nas je še posebej navdušilo. Poglejmo, kakšni sandali bodo kraljevali to poletje.

Kamenčki, kristalčki in zanimivi detajli, ki krasijo pete in zgornje dele, bodo to poletje sandale naredili še bolj privlačne za različne modne kombinacije. Čez dan jih brez težav kombinirate z oblačili za v službo in tistimi za vsak dan ter tako v hipu poskrbite za bolj šik videz. Letos so moderne vse oblike pet – od tankih, kvadratnih, platform, do polnih pet, zelo lepe modele pa smo v spletni trgovini Mass našle tudi pri sandalih z ravnim podplatom. Odlično se ujemamajo z jeansom in vedno bolj priljubljenimi srajčnimi oblekami. Sandale s polno peto pa lahko odlično stilirate z maksi poletnimi oblekami in krili.

Večna klasika za k elegantnim večernim outiftom pa so sandali s peto. Ti so okrašeni s kamenčki in kristalčki, ki se tako lepo zasvetijo, ko nanje pade svetloba … Za osupljiv videz tako ne potrebujete veliko, le majhno črno oblekico, par bleščečih uhanov, svetlikajočih se sandalov in rdečo šminiko.

Za najlepšimi pari smo pobrskali med kolekcijami blagovnih znamk Upcollection, Gioseppo, Le Edo, Tamaris, Steve Madden, Buffalo, Alma En Pena in Sherlock Soon.

Upcollection

Sandali s kristalčki, Upcollection

Steve Madden

Sandali s platformo, Steve Madden

Buffalo

Sandali s kristalčki, Buffalo

Alma En Pena

Sandali z oglato nižjo peto, Alma En Pena

Upcollection

Nizki sandali s trakci, Upcollection

tamaris

Sandali z oglato peto, Tamaris

Steve Madden

Sandali z visoko peto in trakci, Steve Madden

 

Vse modele si oglejte v spletni trgovini mass.si.

Poglejte si tudi, kakšni natikači bodo v modi to sezono.

Foto: PR