Bodite drzni s Tie-Dye obutvijo

by | 24. 08. 2021

Drznost. Vpadljivost. Barvitost. Vse našteto se skriva v eni liniji obutve. Crocs navdušuje z novo Tie-Dye linijo kul obutve, kjer s svojo igrivostjo presegajo vse starosti in spole. Svojo modno zgodbo Crocs to poletje nadaljuje s pisanimi vzorci in Jibbitz priponkami, ki vsakemu posamezniku omogočajo, da izraža svojo osebnost.

Edinstvena kolekcija

Svojo klasično linijo so s kolekcijo Tie-Dye povzdignili na novo raven, saj je le ta popolnoma edinstvena, zabavna in ekstra trendi. Ker je Tie-Dye trend v svetu mode trenutno zelo popularen, pa svoje najljubše Crocse kombinirajte še z drugimi Tie-Die modnimi kosi, kot so lahkotne obleke, krila ali široke majice v stilu 90-ih.

Udobje na prvem mestu

Z uvedbo novih barvnih odtenkov in razširitve v nove stile, Crocs ohranja svežino in razburljivost za posameznike vseh starosti. Pri Crocs, ki so največji ponudnik inovativne in udobne obutve za prosti čas na svetu, verjamejo, da bi se moral vsak počutiti udobno v svoji koži, zato potrošnikom ponujajo svobodo in personalizacijo vsakega para čevljev. Tie-Dye linija je polna osebnosti in barv, kjer lahko vsak najde nekaj zase. Preprosto si izberete določen vzorec in ga prilagodite svojemu stilu z različnimi Jibbitz priponkami. Pri Crocs se zavedajo, da barve vzbujajo toplino in so razvedrilne, zato so čevlji še toliko bolj edinstveni. Hkrati pa ne manjka tudi udobja, kot je značilno za vso Crocs obutev. Z vsako linijo vedno predstavljajo nekaj novega. Poskušajo ugoditi željam vsakega uporabnika in jih pri tem ni strah stopiti izven okvirjev, kar so tudi naredili s Tie-Dye kolekcijo obutve. Razvili so se vse od prvih klasičnih Crocs modelov do sandalov, od klasičnih natikačev do otroških izdelkov do nove, ekspresivne in drzne linije. Ti živahni modeli omogočajo odlično priložnost, da izrazite svoj edinstven stil, ki ste ga do sedaj morda skrivali.

tie-dye crocs

Tie-Dye trend se vrača

Tie-Dye trend je v zadnjem času postal zelo popularen in ga lahko opazimo na raznolikih modnih kosih. Svoje najljubše Crocs pare lahko tako kombinirate tudi z Tie-Dye modnimi kosi oblačil, ki jih lahko naredite kar sami doma. Popolnoma se prepustite domišljiji in naj vas tok barv odnese k ustvarjanju edinstvenih Tie-Dye modnih kosov. Ta obutev pa je obnorela tudi zvezdnice, med njimi  model Ashley Graham.

Nova kolekcija Crocs je na voljo v trgovinah Crocs Supernova in Crocs CityPark Ljubljana.

 

Foto: PR