Firefly Lane: vaša nova najljubša TV serija

firefly lane

Firefly Lane je nova Netflixova serija, ki vam bo hitro zlezla pod kožo in jo boste preprosto vzljubili. Obenem pa upali, da bo na voljo še druga sezona.

Serija Firefly Lane je na Netflixu na voljo od začetka februarja. Ves čas je med top 10 serijami in filmi, tako v Sloveniji kot po svetu. Nastala je po knjižni predlogi istoimenske knjige pisateljice Kristin Hannah in spremlja življenje dveh najboljših prijateljic od trenutka, ko sta se spoznali kot najstnici v 70. letih prejšnjega stoletja. Njuno prijateljstvo traja tri desetletja in v tem času pa spremljamo njune vzpone in padce ter tragedije, ki so ju zaznamovale in naredile še močnejše. Glavni vlogi prijateljic Tully Hart in Kate Mularkey sta prevzeli Katherine Heigl in Sarah Chalke. Z odlično igralsko zasedbo pa je bil seriji že v začetku pripisan velik uspeh.

firefly lane serija

Serija je odlično posneta, saj nas ves čas vrača v preteklost. V čas 70. let, ko sta bili najstnici, nato v 80. leta, ko sta že imeli prvo službo na TV postaji ter v leto 2003, ko je Tully Hart slavna TV voditeljica oddaje “The Girlfriend Hour”, Kate pa mama, ki je v fazi ločitve in se želi vrniti nazaj v službo.

Če si je še niste ogledali, je sedaj pravi čas. Tukaj pa si lahko pogledate tudi promo video serije Firefly Lane:

 

Na Netflixu je serija na voljo TUKAJ.

 

Foto: Netflix