Izberite piknik torbo s svojimi najljubšimi izdelki

by | 16. 08. 2021

Lakota te lahko zgrabi, kamorkoli greš na izlet, zato naj te to poletje na poti spremlja BIObrok: zdrav prigrizek za vsakogar, sestavljen iz BIO izdelkov HOFERjeve lastne blagovne znamke NATUR AKTIV. Izberite piknik torbo s svojimi najljubšimi izdelki …

Nagrada za zdravo prehransko odločitev

Do 22. avgusta bodo na spletni strani Naturaktiv.si vsak teden predstavljene 3 torbe NATUR AKTIV BIObrok z različnimi kombinacijami NATUR AKTIV brezmesnih izdelkov, ki so primerne za različna doživetja (za plažo ali bazen, hribe, kolesarske izlete, pohajkovanja, druženja v parku s prijatelji ali preprosto domača razvajanja). Vsak teden bodo dodani tudi recepti za pripravo jedi iz posameznih BIObrokov, obiskovalci strani, sledilci na družbenih omrežjih in ljubitelji blagovne znamke NATUR AKTIV pa bodo lahko vsak teden glasovali za svoj najljubši BIObrok in se s tem potegovali za paket, ki jim bo najbolj všeč. Z oddajo glasu se sodelujoči avtomatsko uvrsti v tedensko žrebanje za 10 BIObrok paketov, ki jih bodo srečni prejemniki lahko prevzeli v najbližji trgovini HOFER.

Te mika vikend oddih za dve osebi?

V žrebanju lahko sodeluješ vsak teden; z oddanim glasom se uvrstiš v tedensko žrebanje, avtomatsko pa sodeluješ tudi v končnem žrebanju za glavno nagrado: nepozaben oddih na BIO kmetiji. Večkrat kot sodeluješ pri tedenskem izboru, večja je možnost, da osvojiš končno nagrado.

Najboljša kakovost po najboljši ceni

HOFERjeva linija NATUR AKTIV vključuje izjemno pester nabor ekoloških izdelkov. Njihovo število se že od umestitve linije na prodajne police leta 2006 stalno dopolnjuje in povečuje z izbrano sezonsko in posebno ponudbo ter zajema vse od svežega sadja in zelenjave, mesa in kruha do raznolikih mlečnih izdelkov, semen, oreščkov, različnih vrst keksov, omak, džemov in testenin. HOFERjevi dobavitelji ekološko pridelanih izdelkov se zavzemajo za okolju prijazen in trajnosten način kmetovanja in pridelave. Na ta način je zagotovljeno, da se na policah resnično znajdejo samo BIO izdelki najvišje kakovosti.

Jan Kovačič s piknik torbo NATUR AKTIV izdelkov

Tudi Jan Kovačič si je sestavil svojo piknik torbo z najljubšimi NATUR AKTIV izdelki.

Foto: PR