Skupina Bepop je razveselila otroke na karavani otroškega smeha

bepop

Podjetje MIK Celje je v okviru svoje dobrodelne akcije »MIK-ova Karavana smeha« omogočilo letovanje na morju za 100 otrok. Ta hvalevreden projekt poteka že 19 let, v tem času pa so na morje odpeljali že več kot 2200 iz cele Slovenije. Poleg uživanja v morskem zraku in vodnih radostih so organizatorji poskrbeli tudi za pester spremljevalni program, ki otrokom še dodatno polepša počitnice. Letovanje otrok je še posebej popestrila glasbena skupina Bepop.

Skupina, ki je znana po svojih energičnih nastopih in številnih uspešnicah, je poskrbela za pravo glasbeno doživetje. Otroci so se navdušeno pridružili petju njihovih največjih hitov, med katerimi sta še posebej izstopala »Ti si moje sonce« in »Odpelji me«. Ob glasbi, plesu in smehu so se vsi prisotni neizmerno zabavali, kar je ustvarilo nepozabno vzdušje. Na osrednjem dogodku Mikove karavane je otroke poleg raznovrstnih aktivnosti in zabavnega programa razveselil tudi Vivo catering, ki je poskrbel za prav posebno kulinarično doživetje z donacijsko peko domačega šmorna, pripravljenega z ljubeznijo in skrbjo.

»MIK-ova karavana smeha« je tako znova dokazala, kako pomembna je skrb za najmlajše in kako veliko veselje lahko prinesejo takšni trenutki. Podjetje MIK Celje s to akcijo ne le omogoča otrokom nepozabne počitnice, temveč tudi prispeva k njihovemu splošnemu dobremu počutju in ustvarja spomine, ki jih bodo spremljali vse življenje. Letovanje je namenjeno otrokom iz socialno šibkejših družin, ki sicer morda ne bi imeli priložnosti doživeti počitnic na morju.

 

Foto: PR