Uspešen 4. Meet&Greet za mamice in nosečke

meet&greet

Podjetji Evitas in Malinca sta organizirali že četrti zaporedni Meet&Greet dogodek za mamice in nosečke, ki je udeleženke navdušil s pestrim programom in prijetnim vzdušjem. Dogodek, ki se je odvijal v prijetnem okolju, je ponudil koristne informacije in nasvete za starše ter možnost za prijetno druženje.

Na dogodku so udeleženke lahko spoznale prvo pomoč za dojenčke in otroke z medicinsko sestro Andrejo Gerl, vpliv tablic in digitalnih tehnologij na otroke z društvom LOGAUT in medijsko psihologinjo Martino Peštaj, ter starševstvo brez tabujev s Petro Parovel in psihološke trike za kakovostno starševstvo s psihologinjo Saro Isaković.

Udeleženke so se naučile številnih koristnih pristopov in nasvetov, ki bodo pripomogli k boljšemu razumevanju otrok in izboljšanju starševstva. Poleg tega so si izmenjale izkušnje in se povezale med seboj, kar je pripomoglo k ustvarjanju pozitivnega in podpornega okolja.

Organizatorji so izrazili veselje nad uspehom dogodka ter napovedali nadaljevanje tradicije tudi v prihodnosti. Meet&Greet tako ostaja pomemben dogodek za slovenske mamice in nosečke, ki jim omogoča dostop do kakovostnih informacij in prijetno druženje v enem.

 

Foto: PR