Z barvito obutvijo nad nove šolske izzive

by | 15. 09. 2021
Z barvito obutvijo

Kako bolje premagovati šolske izzive kot z eksplozijo barv? Konec počitnic in brezskrbnega veselja zna biti kar šok, še posebej, ko je potrebno zamenjati svobodno rajanje v naravi s šolskimi klopmi. Nekateri se na nove spremembe navadijo zelo hitro, drugi pa za lažje spoprijemanje potrebujejo dodatno motivacijo. Pri Crocs-u pravijo, da se lahko tudi z barvito obutvijo otroci soočijo z novimi šolskimi izzivi. Njihovi modeli so pisani, odštekani in udobni.

Izobraževanje je ključ do odklepanja sveta, vozovnica do svobode. Da bo izobraževalna pot zanimiva in zabavna, je tu za vas Crocs. Z novimi modeli, ki vedno presenetijo, dokazuje, da neprestano išče ideje in poti, s katerimi bi ustvaril nekaj več samo za vas. Tako lahko čisto vsak najde obutev, ki mu je pisana na kožo.

Izmenjava Jibbitz priponk s prijatelji

Najbolj zabavno je, ko lahko s svojimi prijatelji zamenjate Jibbitz priponke in ustvarjate nove verzije svoje obutve vsak dan. Lahko pa tudi s svojim najboljšim prijateljem opremite obutev, ki vaju opisuje in tako zasijete kot nepremagljivi duo.

Z Jibbitz priponkami se otroci lahko igrajo in izbirajo ter kombinirajo po svojem okusu. S tem imajo na razpolago odličen način samo izražanja in personalizacije. V izredno širokem naboru priponk pa bo čisto vsak našel kombinacijo zase. Prav tako lahko priponke zamenjujejo dnevno in imajo vsak dan novo zabavno obutev!

crocs

Crocs obutev je na voljo v trgovinah Crocs Supernova in Crocs CityPark Ljubljana.

 

Foto: PR