Nazaj v formo: samozavestno poletju naproti

by | 23. 03. 2021

Da bi bili do poletja fit z veliko energije in prišli nazaj v formo, bo poskrbela oddaja, ki vas bo popeljala skozi različne vaje. Prav ste slišali, telovadili boste kar doma, ko boste imeli čas.

Zima se počasi poslavlja in naznanja lepše, toplejše dni. Za vse, ki želite še pred poletjem pridobiti nekaj dodatne energije in izgubiti kakšen kilogram, je tu ulica aktivnega življenja na Mercatorjevi vsebinski platformi M SOSESKA. Poskrbela bo, da boste fit z veliko energije.

Oddaja Nazaj v formo s Saro na msoseska.tv vas bo popeljala skozi različne vaje in zahtevnostne stopnje. »Z vadbo začnimo postopoma. Za začetek bo dovolj 2- do 3-krat tedensko. Poskušajte vztrajati 1 mesec in kmalu boste opazili pozitivne učinke. Skupaj poskrbimo za čvrsto telo, vitke noge in izklesane trebušne mišice,« je povedala energična voditeljica oddaje Sara Tatalovič.

Oddajo boste našli TUKAJ.

Nazaj v formo s Saro

Kaj sploh je M SOSESKA?

V Mercatorju pravijo, da velike krize pogosto rodijo navdihujoče rešitve. Tako je ob pomladnem valu epidemije koronavirusa zrasla M soseska, inovativen splet vsebin, ki bivajo na različnih Mercatorjevih družbenih kanalih – Facebooku, Instagramu, TikToku, YouTubu in Pinterestu. Njen namen pa je bil povezati Mercator z njegovimi kupci, ko fizično niso mogli biti skupaj. Več si oglejte na: www.msoseska.tv.

 

Foto: PR