Michelle Obama kmalu v otroški kuharski oddaji na Netflixu

michelle obama

Otroška kuharska oddaja se imenuje Waffles + Mochi in je naravnost prikupna! Vodila jo bo nekdanja prva dama, Michelle Obama, njena soigralca pa bosta simpatični lutki.

Michelle Obama je že od nekdaj znana po tem, da vzpodbuja in promovira zdravo prehranjevanje, s to oddajo pa samo nadaljuje svoje poslanstvo. Oddaja je poimenovana po dveh lutkah, ki živita v Deželi zamrznjene hrane. Waffles je ledena pojava s šalom in zamrznjenimi ušeski v obliki vafljev, medtem ko je Mochi majhna kroglica sladoleda. V zgodbi je Michelle lastnica trgovine z živili ter pomaga Wafflesu in Mochiju spoznavati sestavine iz vsega sveta. To pomeni, da bosta lutki potovali na kmetije, v restavracije in kuhinje po vsem svetu ter spoznavali različne jedi.

Premiera oddaje Waffles + Mochi bo na Netflixu 16. marca. In medtem ko so ciljna skupina otroci, smo prepričani, da se bomo tudi odrasli marsikaj naučili in se obenem zabavali. Ogledali si bomo lahko 10 epizod, vsaka od njih traja 20 minut, v njih pa ne bo manjkalo niti svetovno znanih kuharskih mojstrov ter zvezdnikov.

Na Twitterju je Michelle zapisala: “Navdušena sem, da lahko z vami delim novico, da bo 16. marca na Netflixu premiera nove oddaje, imenovane Waffles + Mochi! Veselim se, da se nam bodo na naših avanturah, kjer bomo raziskovali, kuhali in jedli slastno hrano, lahko pridružili otroci in družine iz vsega sveta.”

 

Promo video oddaje Waffles + Mochi si lahko ogledate tukaj:

 

 

Več o oddaji na strani Netflixa.

Foto: Netflix