Ali poznate razliko med osvetljevalcem in iluminatorjem?

osvetljevalcem in iluminatorjem

Gre za dva izdelka, ki imata povsem različen namen – čeprav se na prvi pogled zdi, da sta enaka. Poglejmo razliko med osvetljevalcem in iluminatorjem …

Prva asociacija na osvetljevalec in iluminator je vsekakor zdrava in sijoča koža, ki si jo vsi želimo. Iluminatorji so vedno v tekoči obliki in so svetlejši od korektorjev, saj je njihova naloga, da kožo po nanosu tekoče podlage posvetlijo. S pomočjo tega izdelka boste najlažje optično podaljšali ali skrajšali predele obraza ter prekrili pomanjkljivosti. Podobno, kot bi to storili s korektorjem. Iluminator je tudi odličen v boju s podočnjaki, v tem primeru pa ga je najbolje nanesti s prsti. Če pa si želite svežo in sijočo polt, ga lahko pred nanosom tekoče podlage nanesete po celotnem obrazu.

Po drugi strani pa je tukaj osvetljevalec, ki ga vsekakor ne nanašajte na celoten obraz, saj se lahko svetite kot disko krogla. Osvetljevalci so lahko v kamnu, stiku ali zmleti, nanese pa se jih na točno določene predele obraza, da jih poudarili, ko pridejo v stik s svetlobo. Pomembno je, da osvetljevalec uporabite kot zadnji korak v lepotni rutini. Zatem pa lahko obraz popršite še s termalno vodo, da bi ličila bila videti še bolj naravna.

 

Primer oziroma podlaga za obraz bo zabrisala pore in podaljšala obstojnost pudra

Foto: Denis Komarov / Getty Images Plus via Getty Images